BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

CORRIOLAIRES AL CAMPIONAT CATALUNYA BTTO 17.05.2009

Per Joan Lladó

El Club Grions Orientació de Sant Feliu de Buixalleu organitzà el passat diumenge una cursa de Bici Orientació a Hostalric en la que hi participàren vuit corriolaires amb més o menys èxit. En la web dels Grions hi podreu trobar els resultats. A destacar la primera posició en la categoria de parelles llarg d’en Guillem i servidor.  En Guillem, a partir d’ara, crec que ja podrà anar sol. Els de les categories superiors han gaudit amb els mapes, sobretot amb el segon, que d’això es tracta.

(més…)

CURSA INTERHOSPITALÀRIA 2009 09.05.2009

Per Manel Trenchs

Des de fa uns anys, el col·legi de metges organitza unes activitats relacionades amb l’esport (per promocionar la vida saludable i tal), i una d’aquestes és la cursa interhospitalària. Per descomptat, la Maria hi ha participat diverses vegades i aquest cop jo no hi podia faltar, és clar.

(més…)

TALLÓN. PARC D’ORDESA 01.05.2009

Per Albert Gómez

Dijous a la tarda em bull l’ànima, faig una ràpida mirada a la previsió de la meteo pels propers dies, sembla que el bon temps arriba, faig quatre trucades i lliguem la sortida, els d’Arenys i el Maestro ja tenien previst sortir, a mi no em tocava però ja estava perdent l’ oremus, massa setmanes esperant i ajornant la sortida, finalment acordem  en Martí i jo sortir divendres al matí i trobar-nos pel camí amb els altres ja que ells marxen dijous a la tarda.

(més…)

LOURDES-MONTALT 26.04.2009

Per Valentí Tarrés

Nou corriolers l’emprenem direcció les cinc sènies per anar al Coll de la Ferradura. El que hem de triar és per on hi pugem. Al final fem bona la proposta d’en Manel i enfilem pel GR del Camí del Nord. Aquí venen les primeres esbufegades i ho superem amb més o menys èxit. Seguim fins travessar la carretera de Mata per anar a buscar “el bosquet de la ventrella” i arribar a Can Flaquer. Pujem pel “tubo” i fem tots els bonics i típics corriols fins la cruïlla d’el malmès camí de Santa Mònica.

(més…)