BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

VOLTA AL PUIGSACALM 20.03.2008

Per Andreu Calvó

Si per alguna cosa serà recordada aquesta volta és, sens dubte, pel kit gastronòmic d’en Manel. Ens va sorprendre a l’hora de fer un mos amb un fantàstic tovalló de fil de color rosa. Evidentment estem davant d’un exemple d’educació…. que molts tindríem que seguir, però ja se sap; a l’escola alguns van aprofitar millor el temps.

(més…)

SETMANA SANTA 23.03.2008

Per Anscari Nogueras

Ens retrobem deu corriolaires a la plaça. Fa fred i tota la nit del dissabte ha estat plovent, fa una semana va sortir la proposta d’anar a fer el descens de la balena, però ens vam engrescar per la zona dels porcs i ho vam deixar estar. Avui torna a sortir el seu nom, i ja no ja volta de full, la muntanya ens espera.

(més…)

SORTIDA AL BASTIMENTS 20.03.2008

Per Sergi Corado

Són les 6 del matí, la nit ha estat passada per aigua i ens feia pensar de si podriem sortir o no. Finalment sembla ser que el temps serà bo i ens permetrà sortir a la muntaya. En Jordi, el meu company de travessa avui, arriba puntual. Carreguem el

(més…)

PICO ROYO. PIRINEU D’OSCA 15.03.2008

Per Joan Lladó

Hem tornat amb la cua entre potes. Sabíem de bell antuvi que no tindríem el millor temps, però poc ens esperàvem que havíem de fugir com esperitats. Ho dic amb aquesta recança perquè no ho tenim pas fàcil aquest any d’aconseguir neu en condicions. Hem de fer un esforç extra en quilometratge i en negociacions familiars. Però què hi farem, amb el temps (la meteo) no hi podem pas lluitar.

(més…)

DIJOUS 13.03.2008

Per Adrià Triquell

Doncs res, el permís de paternitat continua (que com tothom sap, serveix per ajudar a la mare, estar amb la criatura, i per sortir en bici de muntanya), i quedo amb en Jordi, per cert, un altre privilegiat. Aquesta sortida no tindrà tantes incidències. Cinc cènies, Llavaneres, els corriols de St Vicenç, agafem un tram de la

(més…)

ENTRE UN EPISODI DEL FRANK SPENCER i “LA NOCHE DE LOS MUERTOS VIVIENTES” 11.03.2008

Per Adrià Triquell

Dimarts a les 16h ens trobàvem en Manel i jo a la plaça Fivaller. I per què l’ Adrià ens ho explica -deveu estar pensant-? Continueu llegint. Bé, resulta que en Manel, com a persona privilegiada que és, i jo que estic gaudint del permís de paternitat (que com tothom sap, serveix per ajudar a la mare, estar amb la criatura, i per sortir en bici de muntanya), ens ho vàrem combinar per sortir el dimarts per la tarda.

(més…)

TROMPADES A DOJO 09.03.2008

Per Adrià Triquell

La crida d’ en Joan té resposta, avui m’ estreno amb la crònica. Vinga, som-hi: ens presentem tretze corriolaires a la plaça Fivaller, quin goig!. Després de xerrar una estona i molestar als veïns, sortim esperitats cap a la riera d’ Argentona. Com no podia ser d’ altra manera, de riera poca i desseguida ens enfilem pel nostre corriol

(més…)

NOVETATS (II) 02.03.2008

Per Joan Lladó

Dijous vaig sentir que hom volia anar a la zona de la Roca Foradada. Diumenge ja no era així. Cap problema. L’Andreu proposà de pujar per un nou camí que arrenca a prop de can Misserprats. Doncs vinga. Volem anar-hi per can Giovanni però sense que ningú digui res, anem cap el Pericó. Per la riera de can Gener pugem a la

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

NOVETATS (I) 02.03.2008

Per Joan Lladó

Com que el sistema democràtic de participació no impera en la nostra colla pel que a escriure cròniques es refereix, a partir d’ara, instauraré el règim dictatorial: el cap de setmana que em plagui, nomenaré a dit el candidat a fer anar la ploma. Si aquest s’hi nega, aquella setmana restarem tots sense la crònica ni les fotos. Tan sols hi faré aparèixer, per no trencar el blog, el títol. Així de pelat.

(més…)

EL COTIELLA. ESQUÍ DE MUNTANYA 01.03.2008

Per Joan Lladó

Durant la setmana, vaig veure la ressenya (piulada) a la web esquidemuntanya. Dijous, al Casal, vaig proposar-la i, després de comentaris al respecte i cercar alternatives, la decisió va ser presa: cap al Cotiella. En principi hi pujaríem l’Albert, en Martí i jo i només disposàvem -en Martí- de dissabte per aquesta sortida. Ja en teníem prou, la qüestió era sortir. Li tocava dur el cotxe a en Martí.

(més…)