BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

ALTA TRAVESSIA DEL RIPOLLÈS AMB BTT 6-9.10.2014

foto portada

Ruta amb un total de 153Km i 7950m positius

Per Martí Montserrat

Amb l’Anscari  disposem d’una setmaneta de vacances i ja fa dies que anem pensant com aprofitar-la. La proposta que agafa més pes es la de fer una travessa de varis dies amb Btt pel Pirineu, si el temps ho permet.

Ja fa anys que donava voltes per trobar la manera d’enllaçar varis dels cims emblemàtics i mínimament clicables del nostre Pirineu Oriental. Però a l’hora, buscava la forma  d’enllaçar-los  de manera coherent, fent una ruta que tingues un objectiu i un sentit clar.

(més…)

Publicat dins de General i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

PRESENTACIÓ DEL “VIDEU” DEL MONTSEC 16.10.2014

 

image

Per Joan Lladó

Dijous a la nit vam fer entrepà i la presentació del vídeo de la sortida d’estiu d’enguany a la Serra del Montsec en les dependències de la UEC de Mataró. Aprofitem per donar les gràcies a la institució muntanyenca per deixar-nos el local i mai tindrem prou paraules per agrair la feina d’edició que ha realitzat l’avi Gio.

(més…)

TRAVESSA EN BTT “HUT TO HUT” DE DURANGO A MOAB (MÉS EXTRES)

Seccio1

Per Adrià Triquell

Si sou dels que fullegeu revistes de bicicleta de muntanya, de ben segur que alguna vegada haureu vist fotografies de Moab. Moab està a l’estat d’ Utah (EEUU), i és famosa per estar propera als parcs nacionals dels Arches i de Canyonlands, i pels aficionats de la BTT a més te alguns al·licients com el Slickrock Trail, una zona espectacular i atípica per pedalar.

(més…)

Publicat dins de General i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

COMABONA VS PLATXÈRIA AMB AIGUA 28.09.2014

DSCF5082

Per Joan Lladó

Per tercera vegada, -això va per mi-, intentem de pujar el Comabona i per una raó o una altra, aquesta també per boira, ho hem de deixar córrer. Per sort, som una colla privilegiada i sabem treure tot el suc que ens ofereix la terra; i l’entorn Cadí-Pedraforca en té per xarrupar.

(més…)