BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

LA PAULA JA ÉS AL MÓN!!! 27.06.2007

Per Joan Lladó

Amb una setmana d’antelació segons el previst i dos mesos després de l’Aran, el dijous 27 de juny va néixer la Paula. L’enhorabona als pares: la Mònica i en Sergi i per molts anys a tota la família. Als mamallons de la colla els toca ara engruixir aquesta immensa vall de llàgrimes: amunt les vares!!!

 

SERRA DE CANTÀBRIA. RIOJA ALAVESA 24.06.2007

Per Joan Lladó

Aquest Sant Joan, per qüestions llar-logístiques, m’ha tocat ser al País Basc, al poble de Gorrebusto a La Rioja Alavesa. Per començar, divendres en marxar i com a mi m’agrada, una bona dosi de cua i retencions al Vallès, anant cap a Martorell. És a dir, una hora i mitja d’aperitiu a les cinc hores de viatge: Collons!!!

(més…)

SICILIAN DREAMS. GEOLOGIA PURA 13.06.2007

Per Giovanni Leonardi

Hola a tots els corriolaires dignes d’aquest nom!! Com que no resistia més el mono de sortir a pedalejar, el dimecres vam muntar una sortida amb un dels meus germanets: en Salvatore.

Així doncs, a les vuit del matí, un amic ens duu amb cotxe fins la banda sud del volcà Etna, a 2.000 m. d’alçada per tal de donar gairebé tota la volta a la muntanya, tot seguint les pistes del parc natural.

(més…)

III RAID CIUTAT DE GRANOLLERS 10.06.2007

Per Joan Lladó

Aquest any també, un parell d’equips mixtes (hehehe!) de la colla Bicicorriols-Alpina han participat amb força èxit al III Raid Ciutat de Granollers organitzat per la botiga d’esports Camp Base i amb la col·laboració de l’Editorial Alpina entre d’altres. L’equip de la colla format per en Martí M. i en Joan Ll. van aconseguir la segona posició. L’altre equip els components del qual eren en Carles Ll. i l’Albert G., encara, a hores d’ara, no sabem com van quedar. Possiblement pels voltants del sisè lloc.

(més…)

VIA ROMANA, SANTA AGNÈS, CÉLLECS, BURRIAC 3.06.2007

Per Joan Lladó

Ja hem passat una setmana del Camí i tornem a la normalitat. Som vuit a la Plaça. No hi ha idees per la sortida. Anem cap a Argentona. Fem un tomb pel Rovell de l’Ou i baixem a la riera per enfilar a Parpers pel fondo de la Gallega i la Via Romana.

(més…)

CAMÍ DEL NORD O DEL CANIGÓ: DESLLUÏT 26/27/28.05.2007

Per Joan Lladó

Nou repte: cobrir el Camí del Nord ò del Canigó, tècnicament dit GR-83, en tres dies. Aquest nou sender arrenca de la ciutat de Mataró i passant pel Canigó, l’uneix amb Prada de Conflent a la Catalunya Nord. La guia oficial la fa en nou etapes a peu. Les comarques que trepitjarem: El Maresme, El Vallès Oriental, La Selva, La Garrotxa, El Ripollès, El Vallespir i El Conflent. Al passeig del Callao s’erigí un original monument per conmemorar aquest GR. En ell s’hi pot veure el perfil del sender.

(més…)