BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

DE SANT BERNAT A MATAGALLS 23.08.2011

Per Joan Lladó

Abans de maxar de vacances en Martí em comentà si els dies 22 i 23 m’aniria bé de fer una escapada a Pirineu o onsevulla. Havent tornat del merescut descans, el millor que aconseguírem per raons logístiques de l’un i de l’altre fou de fer una escapada matinal al Montseny el dimarts. Poc és molt. L’excursió resultà una molt aprofitada i relaxant escapada amb la sempre satisfacció de fer alta muntanya al costat de casa.

(més…)

PASSO PORDOI, PASSO DE SELLA I STELVIO 11.08.2011

Per Carles Llorens

Passo Pordoi  i Passo de Sella

Generalment quan faig vacances amb la família deixo de banda les activitats esportives habituals desenvolupades a les nostres contrades. Aquest  any  però aprofitant la gran capacitat de carrega de l’autocaravana hi faig entrar la bicicleta de carretera…

(més…)

PIC D’ALBA EN FAMÍLIA 21.08.2011

Per Enric Subiñà

Cada any acostumem a anar a fer algun cim amb la família a finals de vacances, pernoctant en refugi, fet que els hi agrada molt a les nenes. L’any passat vam anar al Montardo i enguany feia gràcia de fer algun tres mil facilet. La primera opció era la Pica d’Estats, però es massa llarg dormint al refugi i no els hi feia gràcia de dormir en tenda als llacs. Per tant vam triar d’anar a dormir a la Renclusa, ja que era un refugi de fàcil accés i amb un desnivell petit des d’on es comença a caminar.

(més…)

PIT I COLLONS: ANSCARI 28.07.2011

Per Joan Lladó

El darrer dijous abans d’entrar en el mes de les vacances i ja amb les Santes cuejant, vam anar a fer un tomb amb en Pep i l’Anscari. Els de Mataró recollírem en Pep a Argentona i anàrem pels verals del Rocar, Mal Pas, Torrent de les Fonts, tornar al Mal Pas, Font d’en Quico i tornant per la Pedrera, en Pep proposà de baixar la “gran llosa”.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

CRESTA DEL PIC DE L’ESTANHAS AL PIC D’AURIOL 31.07.2011

Per Andreu Calvó

Ja feia dies que estava prevista una escapada a fer muntanya “de veritat” al Pirineu, la proposta final és, la Cresta del Pic de l’Estanhas al Pic d’Auriol a l’Arieja. A les cinc del matí marxem amb el cotxe d’en Gomes; en Joan, en Martí i jo. Sense parar a fer un miserable cafè, ens plantem a l’entrada del sender que ens durà fins al nostre objectiu.

(més…)