ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

TORNA EL BORBÓ DEL “A POR ELLOS”

Avui torna el Felip VI acompanyat de Pedro Sanchez, el mateix cap de Govern i del partit que repetidament ha dit no a investigar res de la monarquia, per més proves que hi hagi. Dit d’altra manera un element més de protecció del règim del 78 amb total impunitat per la seva estructura.

La visíta del Borbó, es precedida per les anteriors que ha fet, on pràcticament ha vist com anava amb una bombolla, allunyat de la societat i simplement per cobrir un expedient que naturalment sense la participació i reconeixement ciutadà no te cap valor i ja hauria de fer reflexionar que no es benvingut en aquestes terres. Sap perfectament que va ser ell i nomes ell validant i estant al costat del “a por ellos” va trencar qualsevol pont amb la ciutadania catalana, i això no s’oblida, ni es pot perdonar, es una peça més del Règim, del qual tota un estructura corrupta es al seu costat per damunt dels drets de la societat i de qualsevol llum democràtica.

El motiu es la visita de la fabrica SEAT a Martorell, curiosament la mateixa que va trucar personalment perquè abandones Catalunya fa 3 anys, com de fet van promocionar amb moltes altres empreses, cal tenir barra. Els escàndols de l’Emerit amb la seva vida regalada a Abu Dhabi sense cap control a la vista per la seva corrupció económica, i afegit amb tot el cost de seguretat i visites al mateix pagades per l’Estat amb la vacunació de les germanes del monarca actual com a colofó, fa que sigui un escàndol la seva sola presència.

Per altra banda, totes les concentracions de rebuig, com sabem seran moltes i convenientment allunyades de l’objectiu per les forces policials per intentar una imatge falsa de l’acte que ja ningú es creu. Arribant al punt de que els mossos han fet despenjar una pancarta en un pont de l’Autopista “Catalunya, no te rei” com ha denunciat l’ANC en una nova mostra de persecució a la llibertat d’expressió en un Estat que ha perdut el nord totalment, i on un cop més el Major Trapero hauria de donar la cara, conjuntament amb el Conseller d’Interior per donar explicacions d’aquestes actuacions al servei del règim i que els allunya de la ciutadania i de qualsevol mostra de ser una policia democràtica.

En definitiva una visita de la vergonya, on cada cop queda més clar que Catalunya es tractada com a terra conquerida i on el rebuig i el lema “ni oblit, ni perdó” es més actual que mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.