ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL VIRUS DE LA PUNYETA

Ahir escoltavem aquesta mena d’ultimatum de 10 dies per la població amb l’amenaça sota el cap d’un altre confinament. Alhora a nivell estatal s’intentava ara si, distingir entre territoris per l’arribada dels turistes. Tot plegat amb un desgavell considerable.

Pel que fa a Catalunya. Crec que un cop recuperades les competències, assumir un pla per tallar els rebrots es essencial, la improvisació i canvis de rumb constants no son una bona política. Igualment traslladar tota la responsabilitat a la població, que en te i molta, no es de rebut, ja que les institucions estan per alguna cosa, i un bon protocol amb els passos a seguir en cada situació que tothom tingués clar evitarien molts mals entesos. Segurament escoltar més als entesos que també i malauradament han estat víctimes de la lluita de partits i sempre recordo en una entrevista televisiva com un tertulià ultra espanyol va deixar a Oriol Mitjà com un drap brut amb greus acusacions i amb la següent resposta de la Consellera no va ser capaç de donar cap referència de defensa del mateix. Dic aquest nom com en podria dir d’altres, però es evident que les qüestions de país no entenen de partidets i les actuacions han de ser conjuntes i coordinades. El mateix podriem dir de la substitució del secretari de salut pública que incomprensiblement s’ha allargat en el temps i tot per motius de fons i equilibris partidistes intolerables.

La roda de premsa del President sense la Consellera, la considero una errada, no per que sigui imprescindible, però per donar carnassa a una oposició que tant li fa la societat catalana, i que nomes aprofita qualsevol cosa per fer mal i atacar el moviment independentista que saben majoritari i que han aturat de moment per un Estat antidemocràtic i repressiu sense cap rubor.

Pel que fa Pedro Sanchez, ara resulta que els territoris si que importen, i Canaries i Balears les volen com a destins turístics per Gran Bretanya encara que la resta siguin vetats i acceptats. Un altre desgavell de gestió amb el centralisme i imposició per bandera, de fet no es podia esperar masses coses més encara que venguin com el Govern més progresista de la historia, aquest es el nivell de progressisme espanyol.

Tot pel virus de la punyeta que ha destapat moltes vergonyes, si es que calia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.