BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

NOVETATS (I) 02.03.2008

Per Joan Lladó

Com que el sistema democràtic de participació no impera en la nostra colla pel que a escriure cròniques es refereix, a partir d’ara, instauraré el règim dictatorial: el cap de setmana que em plagui, nomenaré a dit el candidat a fer anar la ploma. Si aquest s’hi nega, aquella setmana restarem tots sense la crònica ni les fotos. Tan sols hi faré aparèixer, per no trencar el blog, el títol. Així de pelat.


No em sembla just que gairebé sempre sigui jo el que faci les cròniques. No ho dic pas per cansament, perquè realment m’agrada, sinó perquè considero el blog, tot i que el gestioni jo, una plataforma de grup, de tota la colla, on tots hi podem dir la nostra i podem incloure-hi les opinions i continguts que vulguem. El blog, per ser més plural i sobretot més dinàmic i atractiu, hauria de ser més participatiu. No em podeu pas negar, ara que som una colla força compacte, que no us agradaria de llegir una crònica de cadascú de nosaltres. No tant sols estrictament una crònica que a voltes pot semblar freda, sinó que en ella hi podem afegir també el que cadascú sent i pensa i hi avoqui tot el que la sortida i la relació amb els companys/amics li aporta de bo i de no tant bo. Evidentment, m’agradaria que les mames també posessin el seu granet de sorra i si qualsevol d’elles vol enviar-me una aportació escrita, serà benvinguda. Crec que hi tenen molt a dir.

Salut!

 


  1. No tothom té talent ni domini de la topografia per descriure els itineraris de la manera que ho fas tú. La redacció és exelent. Si jo escrigués la crònica desmereixeria el bloc. A partir d’ara participaré més activament en els comentaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.