BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

Arxiu de la categoria: Vallter

VALLTER, CARANÇÀ I CRESTA DELS RACONS 11.10.2008

Per Manel Trenchs

Des de feia dies es volia fer quelcom de muntanya durant el cap de setmana de la “Hispanidad” (tal com l’any passat, que es va anar a fer muntanya francesa). En principi aquest cop s’anava a fer les Espades de Posets però per problemes diversos al final la decisió va ser marxar només el dissabte i anar a fer una cresta per la zona de Vallter i Carançà. S’apunten en Joan i en Martí, i també la Maria i en Manel.

(més…)

PIC DE LA DONA, BASTIMENTS I PIC DE L’INFERN 13.08.2008

Per Joan Lladó
A mig agost, tres dels que no érem fora, vam quedar per fer una escapada a Pirineu amb l’objectiu de fer el Pic de l’Infern. L’Andreu, l’Anscari i el que escriu, ens decidírem de fer-ho tot encerclant els naixements del Ter i del Freser. Així és que, un cop aparcats a l’estació de Vallter 2000, l’emprenguérem cap a la Portella de Mentet (2409 m.)

(més…)

SORTIDA AL BASTIMENTS 20.03.2008

Per Sergi Corado

Són les 6 del matí, la nit ha estat passada per aigua i ens feia pensar de si podriem sortir o no. Finalment sembla ser que el temps serà bo i ens permetrà sortir a la muntaya. En Jordi, el meu company de travessa avui, arriba puntual. Carreguem el

(més…)