1X1: SUSPENS

Veient el FAQS de TV3 aquest dissabte i el debat de tots els representants de partits catalans hi ha motiu de preocupació:

Sonia Sierra de Ciudadanos va fer bo els objectius d’aquest partit, en forma d’eliminar el català, odi a la opció independentista i un profund poc sentiment democràtic. No va escoltar massa ja que les falques apreses sobre els barracons, Torra i el cop d’Estat del 6 i 7 de setembre havien de sortir com fos. Han nascut per atiar el conflicte i nomes son hooligans al servei del sistema al costat de VOX i confonen la democràcia amb els cops d’Estat obviant els que ho son com Tejero.

Santi Rodriguez pels Populars, va fer el seu paper més centrar que Sierra però tornant a desmentir la xifra de deficit fiscal alarmant alhora que reclamen millores socials, la poca habilitat d’altres polítics va fer que ningú li recordes que amb xifres del Ministeri d’Economia espanyol el deficit fiscal amb Catalunya es un escàndol i culpable en gran part de mancances socials a Catalunya.

Eva Granados pel PSC, amb el seu cinisme habitual també es va apuntar al cop d’Estat del setembre 2017 i respecte els presos politics va mostrar la seva deshumanització absoluta amb el seu respecte a la Justícia sense questionar res.

Jessica Albiach per en Comú Podem es va defensar encertadament d’ERC i la seva preocupació per la governabilitat espanyola amb arguments i alhora va deixar clar un cop més que dins del grup hi ha independentistes i no independentistes amb un missatge per aquells que volen fer governs de concentració no se sap ben be per fer que.

Sergi Sabrià d’Esquerra, atrapat en el seu missatge enviat des de presó pel seu líder en forma de diàleg inexistent i pacte amb el 155 a Madrid per la seva governabilitat a canvi de res. Pel que fa desprès de la sentència no va aclari el perque un Govern de concentració que si fos una prioritat ja podrien fer ara o eleccions difícils de desvincular d’un interés particular propi.

Eduard Pujol per juntsxCat, participatiu com sempre però amb una taca quan davant la ironia del monoleg en el programa sobre les performances de les Diades i el President Torra no va encaixar la mateixa, mostrant el seu enuig que demostra falta de tacte.

Carles Riera per la CUP, segurament el més clar sobre el procés i la confrontació que cal seguir amb el matis de cap responsabilitat de Govern i per tant més llibertat per expressar les seves opinions.

En definitiva, virulència i nul·la sensibilitat humana del bloc tripartit del 155, i per part independentista cap full de ruta comú i moltes vergonyes a dissimular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*