BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

Arxiu de la categoria: Carles Llorens

CARLES, AGRAÏTS I SEMPRE AMB TU 24.09.2016

20110109_AiguaFreda_0025

Dissabte passat, en Carles deixà un enorme buit a la colla i, ahir dimarts, a la cerimònia de comiat, al costat de les persones més properes, li vam retre un senzill homenatge d’agraïment per haver-lo tingut com a amic. El jovent, les pubilles i els hereus de la colla llegiren primer el seu discurs i després ho vam fer nosaltres cloent-ho amb un audiovisual amb les fotografies recollides de tots plegats.

(més…)

EL MONTSEC (V) 18a. ESCAPADA D’ESTIU: 7-9.06.2014

Tres aportacions més que han arribat a la redacció de Bicicorriols: Rafanculo, Uri i Couldines. En resten tres més que entraran en breu. Fins aviat.

Per Rafa Floriach

EL MONTSEC

Aquest any he tornat realment entusiasmat de la sortida al Mont Sec. Realment aquesta petita escapada anual, és un paradís anímic dins la rutina i l’estrés que suposa el dia a dia.La zona d’aquest any ha estat fantàstica per a la pràctica del Mountain bike, pujades dures i suades, corriols tècnics i vistes panoràmiques de por…. També molta calor, un dels aspectes més determinant dels dos primers dies.

(més…)

RODES DE 32″ AL BISAURA 17.03.2013

Per Carles Llorens

Tanco el portó de la furgoneta per enèsima vegada i de reüll puc observar que la colla ja fot el camp, sospiro i penso que l’últim cop que vaig ser en aquest punt feia un fred de pebrots. Aquell cap de setmana va ser el mes fred que es recordarà a la comarca  amb molt anys, però feia sol.  Crec recordar  que la temperatura rondava els dos dígits sota zero i en Mamelló i en Joan formaven part de l’aventura esquimal.

(més…)

PASSO PORDOI, PASSO DE SELLA I STELVIO 11.08.2011

Per Carles Llorens

Passo Pordoi  i Passo de Sella

Generalment quan faig vacances amb la família deixo de banda les activitats esportives habituals desenvolupades a les nostres contrades. Aquest  any  però aprofitant la gran capacitat de carrega de l’autocaravana hi faig entrar la bicicleta de carretera…

(més…)

THE WILD BOAR 2011 ROGAINE 24 H 22-23.01.2011

Per Carles Llorens

Dissabte al matí, bar de can Xavi a l’Espluga de Francolí, últim esmorzar-dinar-sopar calent servit per la germana bessona de la Veronika Semanova abans de sortir amb direcció de l’Espluga Calva a passar-hi un petit calvari. El nom d’aquest calvari es l’acrònim donat per tres inadaptats australians tips de fer curses de curta distància que varen empatollar-se el que actualment es la bomba. Curses d’orientació de 24 hores.

(més…)

CASTANYA A LA CERDANYA 01.11.2009

Per Carles Llorens

Ja feia un parell d’anys aprofitant  els meus estiueigs,  en rondava de fer una volta per els varals més bonics d’aquesta comarca amb companyonia dels meus estimats amics de fatigues. Cal dir que dissenyar una ruta a l’alçada del nivell de la colla i posar en el mateix sarró el binomi de bellesa i duresa sense caure en el parany de fer grans  recorreguts per pista en aquestes contrades, resulta una tasca un xic complicada.

(més…)