ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

TOT CONTROLAT

Quan un Govern es rendeix sense lluitar i entrega totalment el lideratge a l’enemic evidentment queda despullat. Aquestes son les conseqüències que ara assumim amb una repressió ferotge que no acaba com la detenció avui de 9 membres de CDR per part de la Gúardia Civil.

De fet la regressió de drets individuals i col·lectius sembla no tenir aturador. Avui a Sabadell i Mollet aquestes detencions ja han estat efectuades i la filtració de preparació d’explosius que podien causar victimes a partir de l’1 d’octubre escampada per tota la caverna mediatica a bombo i plataret. Alhora veiem com els mossos es rearmen o escampen crec que volgudament nous formats de repel·lir manifestacions per una tardor que diuen pot ser calenta altra cop.

Tot això no es casual. Més aviat es conseqüència del que deia al principi. Atemorir la gent per evitar reaccions que de fet temen més des de l’Estat a partir de les sentències que malauradament els nostres representants o el mateix poble català. Ja hem vist altres casos com aquests i ara precisament a poc de fer vista la sentència que condemnarà els nostres presos polítics. Una repressió absoluta per un poble que al veure com els seus lideratges renunciaven al projecte s’ha vist indefensa davant tants atacs. Malauradament aquests no son els únics, ara veiem amb la gestió del gas pebre per part dels Mossos per repel·lir manifestacions que lògicament nomes poden ser dels independentistes per protestar per les sentències. Aquella frase dels mossos sempres seran nostres ja ha quedat en el passat i ara com ja hem vist repetidament tenen altres objectius.

Aquest cap de setmana el senador Jami Matamala un cop disolt la cambra i al perdre la immunitat ha tingut que tornar a l’exili a Waterloo en un capítol més d’aquest Estat repressor i que ara s’acarnissa amb la dissidència que no ha estat capaç de culminar la revolta democràtica.

l’Estat sembla tenir-ho tot controlat per no deixar que els drets democràtics i més elementals treguin el cap a Catalunya o el territori com ells l’anomenen en molt de temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.