ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

SUBVENCIONS CONTRA LA IMMERSIÓ

Recordeu el que va exercir com a virrei a Catalunya durant el 155, ara i des del seu departament a Andalusia repartirà les subvencions de fins a 100 mil euros per lluitar contra la immersió lingüística
al nostre territori. Un personatge miserable que torna a mostra el seu odi contra el poble i la cultura catalana.

Aquesta línia de subvencions va ser una exigència de VOX per avalar l’investidura del President Popular i depén d’acció exterior del Govern. Aquest total de 100 mil euros van dirigits a accions culturals i activitats dels descendents andalusos afectats per processos d’immersió lingüística i difusió de les seves arrels.

Realment la xenofòbia i el racisme pot arribar molt lluny, però el genocidi lingüístic que l’Estat espanyol practica amb la llengua catalana si no fos per que el poble català no es violent hauria produït ja una revolta ciutadana sense fre. Parlem aquests dies del racisme per la mort d’una persona de raça negre a Estats Units, però segurament aquells que ara defensen aquesta causa justa, previsiblement progres d’esquerres que miren cap un altre costat quan toca defensar la llengua propia de Catalunya, que simplement es la seva i no va contra ningú.

Aquesta subvenció es un insult als mateixos andalusos ja que aquests diners i en el territori que parlem i en les èpoques que parlem es un malbaratament per una causa malaltissa en general dels partits espanyols i en particular de partits feixistes com el que parlavem per destruir una llengua que no volen escoltar més. En la seva ment impositora i colonitzadora nomes cap una llengua, una bander i un sentiment que curiosament no fan que sigui tria lliure dels ciutadans, sinó a la força i amb totes les mesures de coerció que poden utilitzar.

Saben perfectament que la nostra llengua es el català i que nomes en l’àmbit escolar amb un sistema que permet sortir als alumnes amb un bon nivell de català i de castellà com en cap altre autonomia espanyola, a la resta d’àmbits la diferència de les dues llengues es abismal, però no en tenen prou i la voldrien arraconar a les cases per finalment fer-la desaparèixer, el seu somni humit, i el d’aquest coctel explosiu de Populars, Vox i Ciudadanos.

Si sumem que el responsable del Departament es Millo i el seu odi atroç a Catalunya ja ho tenim tot per seguir la seva lluita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.