ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA RESPOSTA: TARD I MALAMENT

Ahir els tres grups independentistas, 1 mes i mig després van aprobar la resolució de resposta conjunta contra la sentencia. Nomes per la durada ja sembla una broma de mal gust, però no es el Parlament, son els nostres partits i es ben real.

Desprès dels advertiments del TC i les seves prohibicions a parlar de tot en una cambra de representants exercint aquesta mena de tutel•la colonial que s’ha acceptat sense un bri de desobediencia.

Els tres grups van presentar un text que preten esquivar les prohibicions amb l’estil per entendre el tema de TV3 en campanya electoral i quan en la seva información política sortia el retol que la Junta electoral havia prohibit dir presos polítics, exiliats i posar autoanomenant davant del Consell de la República . Es a dir ho han fet amb esmenes al text separades, o sigui unitat zero.

Un refus a la deriva del TC en aquesta materia que permetia esmentar el que precisament havia prohibit, i així quedar reflectit. Tot i com deia la oposició, un episodi més molt lamentable de l’independentisme parlamentari i els seus partits.

Així portem dos anys, on el simbolisme es la medicina que els nostres partits ens venen per retornar a un autonomisme per la porta del darrere i de la manera menys traumática possible. Cap pas endavant i cap desobediencia per molt dura que sigui l’exigència amb una cambra que ha perdut el seu valor sense remei.

A Madrid hi ha la segona part amb la negociació d’Esquerra amb els botxins del sistema per recuperar el peix al cove amanit de lluita partidista pel futur control de la Generalitat autonomista evidentment sense fre i d’esquena a una bona part de la población que veu astorada com la part institucional es queda enrere, i nomes es pot alegrar de les victòries judicials a Europa que van caient una darrere l’altre, però que resulten estèrils per l’objectiu final si alguna baula falla.

El resum com amb moltes altres coses seria tard i malament, us sona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.