ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA MENJADORA

El que coneixem com la menjadora, seria el tràfic de cadires en les institucions que ara veiem on tot s’hi val. Un mercadeig de cadires per ostentar quotes de poder i col·locar els afins sense cap vergonya i sobretot per damunt de la voluntat popular dels seus votants. La degradació de la democràcia.

Ahir veiem com la Diputació de Lleida i la Diputació de Tarragona serà governada per Esquerra amb el PSC, deixant en aquest cas a Junts fora de l’equació. També ciutats com Tortosa i d’altres segueixen aquesta fòrmula. Cal dir que també en trobarem en sentit contrari, no es exclusiu dels repúblicans evidentment, però alhora veiem com parlen de cordons sanitaris a Ripoll per una formació amb 1400 votants i si tinguessin vergonya haurien de sentir-ni i molta.

La degradació dels nostres partits suposadament independentistes segueix a gran ritme, i encara tenen la barra de demanar-nos el vot perquè no vingui segons qui. Quants cops hem escoltat per exemple durant aquesta legislatura municipal passada el pacte de la vergonya a la Diputació de Barcelona entre Junts i PSC, ara en la renovació de cadires veiem com deia altres diputacions amb els que ho criticaven i el mateix PSC, o veiem com en molts municipis catalans siguin els republicans o siguin els de Junts pacten amb els del 155 sense cap tipus de problema per cert trencan aquella promesa de barrar-loe els pas desprès de l’1 d’octubre. Ja hi estem acostumats a que les paraules se les emporta el vent, però el cinisme ha arriba a quotes de grans dimensions.

Resulta que el cordó sanitari que ara reclamen amb el suport dels mitjans dia si i dia també contra el partit guanyador a Ripoll i curiosament presentant un pacte com no amb el PSC, el partit de la calç viva, el partit que avala la repressió a Catalunya com a bon seguidor del 155, el partit que nega el dret a decidir dels catalans i que maltracta economicament, socialment i politicament igual que el seu company de 155 i que ara pretenen fer els nostres partits com si res hagués passat, com si un forat negre hagués empassat el dia 1 d’octubre i de pas tota la gent que el va defensar i que ha donat suport als seus representants a canvi d’un objectiu molt concret.

Definitivament aquesta vergonya, ha perdut el nord, i si algú en tenia algun dubte, el seu únic objectiu es el repartiment de cadires autonòmiques evidentment de bracet de qui sigui i com sigui. Ells han triat els seus companys de viatge i jo no pujaré amb aquest vaixell.

Es la menjadora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.