ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

COMPLIR PACTES

Vilagrà demana a Junts que compleixi el pacte i col·labori amb la Taula de diàleg

Encara no hi ha una data clara pe la propera taula però afirma que el seu soci de Govern ha de treballar en la Taula de diàleg de forma honesta i lleial. Recorda que el primer punt del Pla de Govern hi ha aquest compromís. De pas ens diu que espera hi hagi avanços a la carpeta de la desjudicialització del procés i parla de treballar el delicte de sedició. Per la part de Junts es diu que no participaran en cap estratègia anestesiadora de l’independentisme.

Aquesta comèdia barata, viu un nou capítol, com ja ens tenen acostumats i amb la particularitat que tracten als espectadors com imbecils directament, cosa que no es de rebut i haurien de mirar d’acabar amb urgència. Dono raó a Vilagrà que demani complir el pacte al seu soci de Govern, que menys, i demanar lleialtat en el primer punt del Pla de Govern. Caldria dir que els dos socis l’haurien de complir tot de dalt a baix, per això han signat l’acord i son en un Govern de coalició, i més parlant del primer punt i una de les bases d’aquest executiu. La negativa ara de Junts no te sentit, a no ser que abandonessin el mateix i amb el seu pas a l’oposició donessin vivibilitat al seu canvi de parer honestament, el que ara escenifiquen es senzillament deshonest i sense cap credibilitat.

Dit això, la gran mentida de la Taula fa vergonya aliena, ara resulta que hem passat de demanar l’autodeterminació, cosa que com ja he dit no es demana, s’ha d’exercir, per cert cosa que no han fet cap dels nostres partits deixant en un calaix les lleis aprovades en el Parlament que suposava representava la sobirania popular. Com deia ara ja parlen de reformar delictes o de desjudicialitzacions, quan complint el mandat popular francament les lleis espanyoles o penes judicials no ens haurien d’afectar el més mínim, a no ser que clarament pensis que mai compliràs els resultats del dia 1 d’octubre i nomes pensis en rebaixar els càstigs com objectiu.

Ens diuen que els Juntaires no participaran en cap estratègia anestesiadora, perdoni, que han estat fent els darrers 5 anys, crec que senzillament així, i ara es treuen la xifra màgica del dia 1 d’octubre del 2022 com a referent per un canvi que ningú es pot creure i que si fos cert podrien aplicar avui mateix, però trànquils que no ho faran ni en tenen intenció.

La Taula negociadora de no res, es tant fantasia com dir que Junts, Esquera o la Cup tenen com objectiu la independència, una gran mentida que crec per sort no ha aconseguit res més que endarrerir un mandat que el poble farà seu per damunt d’ells.

Complir pactes,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.