ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

FINS QUAN AQUESTA IMPUNITAT

Ahir a la sessió de control vam tornar a veure com el grup més xenofob de la cambra, Ciudadanos, muntava el seu numeret insultant al President Torra al crit “d’okupa”. Alhora Sabrià per Esquerra, acusa al President Torra de manipular la realitat amb la JEC i el President de la Cambra catalana.

Efectivament, Carlos Carrizosa amb el seu estil de baixa estopa i la seva mala educació habitual va acabar demanant al President que marxi i que es un ocupa en el seu càrrec. Davant això el silenci de Torrent va ser molt preocupant.

Alhora Sergi Sabrià critica al President la seva petició a Torrent per recuperar l’escó, exculpant la JEC i posant la responsabilitat al President del Parlament i li ha recordat que qui el retira i segresta el vot es la Junta Electoral, recordant que la mesura ja ha estat recorreguda per la Cambra.

Primer cal dir, que aquests quinquis de la política anomenats Ciudadanos no poden insultar i faltar al respecte un dia si i un altra també com si fos el més normal i deixar així la cambra catalana en un no res permanent. Davant aquest insult, entenc que el President del Parlament hauria d’haver fet el toc d’atenció corresponent i demanar rectificacions immediates que en cas de no ser ateses provoquessin l’expulsió del Diputat. No es pot deixar insultar a ningú, i encara menys a la màxima autoritat del país amb el silenci com a còmplice.

Pel que fa a Sabrià, la petició del President te tota la lògica, i més desprès de sortir a la llum les irregularitats de la JEC amb membres a sou de Ciudadanos o Populars prenen decisions. Segurament el sistema podrit espanyol en farà cas omís amb aquest escàndol, però el Parlament hauria de posar la democràcia per davant i restaurar allò que mai s’havia d’haver acceptat amb la restauració de l’escó. Per tant, sí, la responsabilitat es de Torrent, i posar com excusa el recurs corresponent amb un sistema podrit es d’un cinisme fora de lloc.

El seu viratge cap a l’autonomia cada cop es un fet més apreciable, i validar unes institucions totalment desacreditades es acceptar el sistema i voler enganyar a la societat catalana. Els interessos partidistes son una cosa i l’altra es no respectar el més mínim la presidència de tots els catalans, sigui qui sigui.

Fins quan aquesta impunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.