ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EN DURAN I LES SEVA HIPOCRESIA EN FORMA DE CRITICA

General

En Duran sembla  que li agafat el gust de dir veritats, però que desprès es contradiuen totalment amb els seus objectius, primer ens va dir que la immigració era un problema, cosa que amb totes les matisos que es vulgui es cert, i ara els hi ha tocat el rebre als pagesos andalusos, i el seu PER amb comparació amb els catalans, i també es molt cert.  La caverna ja grinyola, ja que sentir les vergonyes acceptades com normals no agrada a ningú, però en Duran hauria de pensar que aquest es el preu de validar el llast espanyol, i ell n’és un ferm defensor.

En Duran vol acaparar portades amb discursos que portin soroll, potser perquè tem que les retallades a la Generalitat acabin passant factura a les seves eleccions espanyoles, parla de lamentar les retallades de sanitat, encara que val més amputar un dit que tota la cama, ens diu que es retallarà i molt a TV3, ha encès la caverna espanyola, afirmant que mentre els pagesos catalans no poden recollir la fruita pels baixos preus, en altres llocs amb el que dona Catalunya per solidaritat, reben un PER per passar moltes estones al bar.  Des del parlament andalús, el PSOE demanarà reprovar les ofensives declaracions i les considera injustes. En Chaves diu que les troba classistes i xenòfobes, i impedeix a molts ciutadans espanyols comprendre el que representa Catalunya per Espanya, i ho considera el topic de sempre. El PP segurament a Andalusia donarà suport als socialistes per la reprovació, i parla de que Duran nomes es recorda dels andalusos pels subsidis, i critica la falta de respecte i solidaritat habituals, i recorda els andalusos que han contribuït a aixecar Catalunya gracies al seu esforç. En Duran ha matisat que son els governants, i no  la població la culpable i ha reblat que una societat de subsidi te data de caducitat.

Realment en Duran, normalment sempre utilitza les mateixes tàctiques, i francament com que no actua amb coherència no passa de ser una simple anècdota, ja avisa de les retallades a TV3, i que més val amputar un dit que una cama en el tema sanitari, de totes maneres es indignant treure un dit a un pacient que es podria curar sense perdre cap part del seu cos, en altres paraules amb un estat propi i sense espoli, cap retallada seria necessària, racionalització de la despesa evidentment, i poca cosa més, per tant es indignant veure com indiscriminadament ens retallen l’estat del benesta,r precisament perquè els que critica no baixin el nivell de subsidi. Pel que fa a la immigració, cal ser realista, es un problema, també es una oportunitat cal dir-ho, però en determinats llocs, i sense control es un problema, i cal fugir d’aquest progressisme infantil que ràpidament condemna les paraules sense entrar a discutir el tema. La immigració en massa vingui del Marroc o d’Andalusia es un greu problema a Catalunya, cal un control, i una política d’integració que malauradament al no ser un estat, no tenim les eines per lluitar. Moltes vegades els guetos, la falta de voler integrar-se, i aquest fals respecte, que sembla ningú esta obligat a respectar la cultura del país on viu, i les seves normes de convivència son un problema, i un cop assolim la llibertat s’ha d’abordar amb fermesa, i sense caure en topics ja gastats. Pel que fa al PER i els pagesos catalans, es tant cert com ho sabem tots, i forma part d’aquesta espiral perversa de l’espoliació del 10% del nostre PIB, precisament per no gaudir del que altres amb els nostres diners poden gaudir, i això tots ho sabem, i es el paper que ens toca dins l’estat, per moltes reprovacions que facin i indignacions que evidentment son les nostres, ens diu que una societat de subsidi te data de caducitat, se’ns dubte estic d’acord, però es hipòcrita dir això quan ell defensa aquest sistema dins l’estat espanyol, no es pot gastar aquest cinisme, criticar els mals, i alhora no voler els medicaments per la curació.

L’Estat espanyols seguirà sent una societat de subsidi,  i no es pot parlar de l’esforça dels andalusos immigrats al nostre territori, quan tothom sap que va ser una tàctica franquista per eliminar la nostra identitat, i els que s’han integrat, son uns catalans més, que res tenen a veure amb el nostre paper amb l’estat, i molta part d’aquest subsidi l’acabarem pagant de les nostres butxaques amb l’afegit que nosaltres no en serem beneficiaris, i sembla que alguns no ho volen veure.

 

 

.

  1. Bona nit Albert, a mi em fa molta gràcia el Duran. No sé en quin món viu. La gent de Ciu té una amalgama de tòpics que tria el que correspon cada vegada que li convé. Deuen tenir un manual que diu quin tòpic serveix segons les eleccions. L’objectiu és treure el màxim nombre de vots, encara que sigui fent enfadar als nostres veïns ibèrics. Però sempre cauen en el mateix discurs de pilotes fora  i, el pitjor de tot, fent més enemics dels que ja tenim.

    S’ha de dir prou a aquest discurs violent i de baixa volada. Discurs fàcil i creador de tensió. Es pot dir el mateix amb unes altres paraules? Li convé al nostre procés aquestes relliscades? Personatges com aquests ens deixen pel terra. On és el seny català? Cal dir aquestes coses o cal treballar per coses serioses? Ens demostra això que no tenim polítics preparats per gestionar un estat? Polítics de segona? Polítics amb poca ambició? En definitiva: polítics catalans ibèrics…

    A veure si al final em faran creure que CIU vol el concert econòmic i no un concert al Palau de la música?

    Gabriel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.