ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

DE JUANA: L?ABÚS DE L?ESTAT DE DRET

General

Des de la sortida de la presó del terrorista De Juana, el circ mediatic i la farsa de l’estat de dret espanyol ha començat la seva tasca d’esvalotar el galliner, i fer el ridícul davant el mon sencer.

 

Aquest cas es molt simptomàtic de la democràcia maquillada de l’estat espanyol.  Primer cal dir que evidentment l’assassí de 25 persones, com es aquest personatge mereix la màxima repulsa, ja que cap causa mereix ser defensada amb sang i víctimes, sobretot si moltes son innocents, ho deixo clar, ja que no tinc ganes de que m’acusin d’enaltiment del terrorisme, o rebre milers d’amenaces al bloc, com recentment ha sofert el regidor Suñé de Torredembarra per una ironia de fons totalment real, ja se sap que la virulència del nacionalisme espanyol es insuperable.

 

Dit això, crec que una persona que ha complert amb la justícia, amb una estada a la presó de 22 anys, com marca la llei, allargada quan la llibertat era propera per la pressió mediatica, buscant unes cartes antigues, i què curiosament ara s’hi van trobar indicis delictius per retenir un temps mes el personatge a la presó.

 

Ara, s’ha amenaçat de l’embargament del seu pis on anava a viure, amb alerta social ja que hi viuen familiars d’algunes de les seves víctimes, i s’investiga una suposada carta enviada per ell i llegida en un acte de rebuda a la seva localitat, on finalment no va assistir, precisament per no donar mes carnassa a l’opinió publica.

 

Les declaracions del ministre Rubalcaba dient que el vigilaran d’aprop, i què no permetran que es falti al respecte a les víctimes son curioses.  Caldria recordar-li que tots els torturadors, còmplices, i executors de delictes de sang del regim dictatorial espanyol no han passat ni un segon entre reixes, i els que encara son vius, conviuen entre les seves possibles víctimes o familiars sense cap actuació de la justícia, i amb un total oblit dels seus monstruosos delictes tapats per aquest gran frau de la transició espanyola, què simplement va legitimar a tots aquests monstres creats pel franquisme per implantar la seva repressió.

 

30 anys desprès, els dos partits principals que en la majoria de qüestions sobretot a l’hora d’aplicar el seu estat de dret son iguals, estant utilitzant a De Juana pels seus fins, i incomplint les mínimes  normes democràtiques quan tota la feina que podien i tenien per fer per curar les ferides existents simplement l’han oblidat, per actuar amb contundència contra tot el que difereix del regim establert, especialment si be de Catalunya o d’Euskadi.

 

Prou d’aquesta demagògia, i cinisme PSOE, PP i tots els seus mitjans, nomes els hi falta un manifest d’aquest que ells en diuen intel·lectuals, i què de moment nomes han demostrat ser uns genocides lingüístics sense escrúpols al servei del feixisme.

 

 

 

  1. Un familiar meu viu a escassos cinquanta metres de la persona que el va torturar el 1969 en unes dependències policials.
    El vell policia està acabat, no recorda el què va fer, i fins i tot a vegades té por.
    Però la seva dona i la filla van fent-se les reines pel barri i a la cua del forn encara amenaçen algú de tant en tant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.