ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CONSELLERA CONDEMNADA

Realment l’espanyolisme ranci i sense arguments es mostra molt nervios, constatant que el full de ruta cap a l’Estat propi malgrat tots els intents per frenar-lo segueix endavant i ara amb una cosa bàsica com son les estructures d’Estat, peça fonamental per poder exercir com a subjecte sobirà amb totes les garanties. Tampoc toleren que no s’obeeixi cegament les imposicions que venen de Madrid com estaven acostumats, i finalment arribem a veure amb alguns d’aquests personatges un odi i virulència sense contemplacions.

Ahir vam veure com la diputada popular Maria Jose García Cuevas insistia amb el compliment de la mort del català i el seu sistema educatiu reclamant l’opció pels alumnes de la llengua vehicular en castellà i es referia diferents cops a la Consellera Rigau com la consellera condemnada, cosa que va provocar greus moments de tensió.

Per altra banda el Ministre de l’Interior ens diu que una Catalunya independent sense exèrcit, amb referència a la Constitució del Jutge Vidal no podria fer front al terrorisme jihadista, i no seria aquest espai de pau o Arcàdia feliç.

Pel que fa als adjectius a la Consellera, cal dir que hi ha límits que no es poden creuar, i aquests els han creuat tots. La Consellera està imputada per la causa del 9N, en cap cas condemnada. On queda la pressumpció d’innocència, parlant en termes jurídics. la mateixa que demanen pels molts representants del PP al Jutjat, ara ho neguen a la Consellera. Apart, ja n’hi ha prou de no respectar la democràcia i de pas la societat catalana, lluitant per un procés participatiu en un sistema democràtic. Alhora constatar que el català es la nostra llengua propia i el sistema d’immersió ha donat molts bons fruits, lloats per mig món i amb uns resultats que es poden comprovar, ja n’hi ha prou d’inventar un conflicte simplement perquè al llarg de 300 anys no han aconseguit eliminar la nostra llengua i sorprenentment resisteix. Trist paper el de la diputada popular.

En referència a Fernández Diaz, tothom sap que les competències per terrorisme serien de les forces policials, o sigui els Mossos. Cap Estat d’Europa te cap exèrcit dedicat a la labor antiterrorista, i cal dir la seva negativa constant a que els Mossos formin part de la Interpol, cosa que donaria eficàcia en aquesta lluita. Per tant un nou ridícul d’aquest personatge sinistre que amb la mentida es pensa que enganyarà i distorsionarà la realitat. Tant de bo a Catalunya no hi hagi cap acte jihadista, doncs ell per la seva actitud en seria també responsable..

En definitiva, el tot s’hi val per frenar el que ja no es pot frenar per la via democràtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.