ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CONDEMNA A LA NO DEMOCRÀCIA ESPANYOLA

El Tribunal Europeu dels Drets Humans condemna un cop més Espanya, aquest cop per la publicació de la foto del DNI de jutges a favor del dret a decidir. Una mostra més de la farsa democràtica espanyola.

El tribunal sosté que es va vulnerar el dret a la intimitat als 33 magistrats. El diari la Razon va publicar la seva foto, la dels jutges catalans a favor del dret a decidir. De fet aquests ja van presentar denúncia a Madrid i es va considerar que la filtració policial no era un delicte d’una persona concreta. De fet el dret al respecte a la vida privada i família ha quedat vulnerat amb una ingerència policial quan la seva missió es protegir l’individu, apart s’ha fet sense cap autorització legal de compilar informació dels afectats. Uns informes amb dades personals, fotos i informació professional. Una indemnització ha estat la sentència sobre aquests jutges que es van pronunciar en un manifest, cal dir mesurat i juridic.

Aquesta es la democràcia plena de la qual s’omplen la boca, la del pensament únic, la d’utilitzar les forces policials, no per protegir la societat, sinó com a força de coacció i xantatge sobre la ciutadania pels seus posicionaments ideològics. Aquesta anomenada policia patriotica, comú en totes les dictadures del món i que no sap de dret de les persones i molt ménys de drets humans.

La violació ètica d’aquesta investigació dels jutges i finalment la publicació de les seves fotos es digne de qualsevol dictadura on uns tenen el poder, la ideologia i les claus úniques de l’Estat i la ciutadania que no segueix la línia, simplement es atacada i vulnerada com si fos l’enèmic a batre sense cap regla i provocant una indefensio absoluta que no es de rebut en cap democràcia vertaderament plena, cosa que Espanya ja ha demostrat sobradament no ser.

Una nova condemna d’Europa que deixa en evidència un Estat anomal dins una Unió Europea que condemna però sembla que no s’atreveix a actuar directament per interessos polítics i econòmics. Un espai que no podem dir que sigui de plena llibertat i drets com ens volen fer creure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.