UNA DEMOCRÀCIA FAKE

La plantada de la Ministra espanyola Dolores Delgado a l’acte d’homenatge de la Generalitat als deportats repúblicans a Mathausen es una nova mostra d’una democràcia ridícula i que no vol reconèixer que estar molt allunyada dels estandards democràtics europeus.

Efectivament, en aquest acte, la representant de la Generalitat en el seu discurs ha recordat Raul Romeva, el conseller en el seu dia que va inaugurar la placa i ho ha fet recordant els dies que porta a presó i la seva condició de pres polític. En aquest moment la ministra ha marxat indignada de l’acte i tot seguit amb declaracions fetes als mitjans ha criticat l’acte per excloent que hauria de ser de solidaritat entre democrates en relació al camp de concentració, i poc després ha tornat al lloc per posar flors i dir que allò era per tots els espanyols.

Realment, lamentable aquestes actituds del Govern espanyol i els seus representants davant la realitat que tossudament volen negar. Recordar al Conseller Romeva com a pres polític, es tant cert com que porta més d’un any en presó preventiva per haver posat unes urnes i complir amb el mandat electoral davant la ciutadania, es a dir per les seves idees, això en el món se’n diu pres polític. No es culpa nostra si la democràcia espanyola es comporta com una Dictadura qualsevol vulnerant drets fonamentals un dia si i un dia també. El critica per excloent, quan precisament son ells que han exclós la democràcia de les nostres vides. La solidaritat entre democrates ens parla, suposo que aquesta es demostra aplicant precisament la democràcia i no utilitzant jutges i repressió policial contra problemes polítics arribant al límit de gaudir de presos polítics i exiliats en l’época que vivim.

Quan els representants espanyol van pel món negant les imatges de l’1 d’octubre o tergiversant les reclamacions pacífiques i polítiques d’una societat quedan en evidència cada dos per tres, i alhora es veuen obligats a recordar que son una democràcia de dret en tots els forums on es presenten cosa que evidentment la resta d’Estats no necessiten fer, ja que els fets els avalen.

Es el que te una democràcia fake.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*