ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

TREURE PRESOS

La Ministra espanyola Carmen Calvo ens diu que cap Govern de cap democràcia del món pot treure presos de les presons, amb una nova mostra de cinisme sense límits.

Realment en un Estat on els tres poders son una barreja sense pudor dir el que es pot fer o no es una temeritat. En un Estat on els passos judicials s’esbomben als quatre vents abans de produir-se, o on els escorcolls son filtrats a la premsa abans de començar es de riure. De fet un Estat on es permet una instrucció delirant i fantasiosa amb una violència inexistent per poder justificar els ostatges polítics i on dos persones de la societat civil tenen com a prova pujar dalt d’un cotxe per exercir la violència sense validar el vídeo que tots hem vist on demanen a la gent tornar cap a casa, es senzillament una vergonya.

Uns ostatges amb més d’un any de presó preventiva, amb uns delictes on els exiliat a Europa les justicies respectives ja han dit que no hi ha motiu de delicte i s’ha fet cas omís. Un Estat on la violència policial de l’1 d’octubre no esta a la banqueta dels acusats conjuntament amb els seus comandaments per atacar la població civil com tot el món ha vist i encara els que son cridat els volen fer passar com a víctimes es de traca.

Un Estat que sap perfectament que una causa política l’ha de solucionar la política i que no ha tingut cap problema amb opinar i alentar la detenció, però quan es tracta de posar la justícia al seu lloc ens diuen que no es cosa de l’executiu que en canvi si que pot opinar sobre la vergonya de les hipoteques en una nova mostra de la burla que estem sotmesos.

La Ministra, un cop més ens ensenya la nul·la diferència amb els seus homonims populars i com es posa a la boca la paraula democràcia quan mai l’han tinguda present.

En definitiva una vergonya d’Estat que en una Unió Europea com cal al no complir els mínims standards democràtics hauria de ser sancionada i advertida de la seva deriva don mai a marxat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.