ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

TOTES LES OPORTUNITATS SON BONES

General
Ara sentirem des de la caverna mil i un insults i clams de mala educació i falta de respecte per la xiulada viscuda ahir davant l’himne espanyol en la inauguració dels Mundials de Natació a Barcelona, i posterior cantada dels Segadors. Crec que tots aquests que s’omplen la boca de respecte, caldria que fessin un repàs de quin us n’han fet amb la nostra nació i veure que el nostre procés en bona part depén de la internacionalització del nostre clam democràtic, per tant la imposició d’aquest himne reflecteix l’Estat del que parlem i les seves greus mancances. De fet gaudirà de total respecte quan aquest sigui recíproc i al mateix nivell.

  1. Els sentiments són els que són. S’ho han guanyat a pols. I a més, és una vergonya que tinguin l’himne i la bandera dels feixistes. Un neofranquisme amb tota regla.
    Aquests mateixos xiulets i crits, haurien d’acompanyar sense excepció a les autoritats espanyoles quan venen aquí a Catalunya.
    Si deixéssin fer un referèmdum vinculant, paguéssin els deutes i demostressin més respecte pels catalans, els sentiments vers ells no serien tan hostils.
    Salut i independència! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.