ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

SEPARACIONS DE PARELLA I MANIFESTOS

Sense categoria
El ministre Montoro posa l’exemple d’una parella que no s’entén però que per interès dels dos es mantenen junts. Una visió podríem dir que còmica i que dona idea de qui hi ha a l’altre costat de la taula per negociar res. Per altra banda Espanya va de manifestos i d’intel·lectuals, aquest nou de caire federalista, però evidentment negant-nos el dret a decidir i qualsevol possibilitat d’exercir la democràcia. Jo continuaré esperant un tercer manifest que respecti la democràcia, em conformo poca cosa, però tractant-se d’intel·lectuals mai se sap.

Efectivament Montoro, ens compara amb aquella parella que li diu mira tu fas la teva vida, però no et convé separar-te, ens portem regular, però ens estimem prou perquè ens interessa estar junts. Diu que Espanya no es pot reinventar per calmar les ansies separatistes, i descarta cap règim fiscal propi per Catalunya, tot això al Wall Street Journal, desprès diuen de la devaluació de la marca Espanya.  Per altra banda segon manifest a l’entorn de PSOE i IU que defensa sobiranisme, però rebutja la consulta. Parla de reconèixement de la diversitat i redistribució de competències, sense cap exclusivitat catalana. Evidentment la sobirania es de tots els espanyols.

Com es pot veure, el ministre apart de fer llastimosament el ridícul obliga a una parella que no vol viure junts a fer-ho per uns suposats interessos, que no son tals, son imposicions sense dret a replica. Per la part catalana evidentment aquest interés es altament perjudicial en la majoria d’àmbits i sobretot per la manera d’exercir-lo de la part espanyola. Parla de que no es pot reinventar Espanya, suposo que no ha contemplat el món al llarg de la història, si ho hagués fet veuria que no hi ha res inamovible i encara menys Espanya.

Un total menyspreu a la democràcia i a la ciutadania catalana que es negada com a subjecte i com a dret a decidir el que la majoria reclama. Ara entenem perfectament aquests conceptes democràtics tant particulars i que evidentment son molt allunyats del que seria desitjable i del segle que vivim.

Per altra part un segon manifest de caire federal, que de fet si be amb les formes elimina els tics feixistes del primer, no suposa cap novetat, negació del dret a decidir i tornar molts anys enrere per tornar a les paraules buides del respecte a la diversitat. Demanaria una mica més d’originalitat a aquests suposats intel·lectuals espanyols.

Esperarem un  tercer manifest que suposo no arribarà, i on com deia abans simplement demanem respecte i democràcia, seria tot un detall. 

  1. CAL PARLAR TAN D’AQUESTA GENT?,,,UNA COLLA QUE POSAT A FER UN MANIFEST,EL COPIAN DE L’ ACTA FUNDACIONAL DE “FALANGE”. DAVANT D’AQUEST “NIVEÑAZO”INTELECTUAL,IGNORANCIA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.