ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

SANCHEZ CAMACHO I EL FRANQUISME

General

La líder popular i el vodevil del cas Metodo 3 que amb tota la vergonya del món ha quedat arxivat sense donar explicacions a totes les incògnites i confonen víctimes i culpables, ara dona encara un altra volta quan hem sabut que l’advocat de la seva defensa era un franquista tacat de sang a la seva consciència com  Carlos Rey Gonzàlez i amb l’excusa del desconeixement per bandera. Tot un símptoma i un encert d’aquella dita que diu “Déu els cria i ells s’ajunten”.

Una nova misèria  per Sanchez Camacho. El seu advocat un franquista amb delictes de sang.  Aquest personatge era capità auditor al cos jurídic militar de l’exèrcit franquista,  i responsable de redactar la sentència de Puig Antich en solitari, com a ponent del Consell de Guerra al gener del 1974. Les seves paraules sobre el tema van ser que fa 40 anys això era justícia i que no es penedeix de res, ja que va aplicar la llei vigent. Per arrodonir el tema es diu que els Populars no estaven al corrent del cas. Ho sigui que un cúmul de despropòsits i mentides com tot aquest embolic.

 

Realment, tota aquesta colla de personatges que ens prohibeixen el dret a decidir i ens neguen la democràcia més elemental, acaben sortint a la llum les seves macabres misèries d’una democràcia com l’espanyola que simplement no ha evolucionat i ha amagat una època de terror soterrada sota un tel de modernitat i transparència fictícia.

 

En Carlos Rey en qualsevol democràcia hauria estat acusat  per la seva actuació en una dictadura militar i ara col·labora amb un partit amb clars antecedents del regim  i acabar de posar la cirereta a un cas com Metodo 3 que defineix molt bé el tipus de polítics i actuacions a l’Estat espanyol. Aquest personatge dictant la pena de mort de Puig Antich que posteriorment es va executar clarament es culpable d’aquest horror, i ho referma les seves excuses, dient que abans això era la justícia, caldria que afegís que en una Dictadura no n’hi ha de justícia, per tant cap base legal es real, ja que tot es al servei del cabdill de torn i els seus col·laboradors. Encara més greu es dir que no es penedeix de res ja que va aplicar la llei amb una persona morta i condemnada pel mig sense cap possibilitat  real de poder exercir els seus drets.

 

Aquesta es la cirereta de la que ara ens proposa fer un simposi de la veritat, que suposo tractarà l’època del franquisme molt diferent de la realitat i que dona cobertura  a personatges com Rey sense cap escrúpol.

 

La contaminació que ha arribat el sistema espanyol i l’esclat que tard o d’hora havia d’arribar ens porta a descobrir el que anomenem les clavegueres de l’Estat i els tarannàs posats a prova de molts dels personatges que ostenten el poder i que queden molt lluny del que esperaríem, i això avarca tant la dreta com l’esquerra sense distinció.

 

Sanchez Camacho ha esgotat tots els comodins de les errades polítiques, i el procés ha acabat de mostrar un personatge desesperat per aturar la democràcia i la societat, i alhora participant amb actes conjunts amb Llanos de Luna i els seus homenatges als combatents al costat de Hitler i amb advocats tacats de sang del franquisme, no es pot demanar més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.