ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

PROU DE CINISME, TU DECIDEIXES QUINA EUROPA VOLS

General

El PSOE-C há presentat una tanca de publicitat per les eleccions europees en les quals apareix la candidata, Maria Badia de cara, al costat del candidat del PP Alejo Vidal Quadras d’esquenes, amb la inscripció “Tu decideixes quina Europa vols”, que complementa unes altres amb cares de lideres de dretes com Berlusconi, Aznar, Chirac o Bush, amb el lema “Ells, també volen canviar el món”.  Tot plegat una copia de la campanya catalana què tant be els va funcionar.

La seva candidata, diu que la campanya simbolitza les dues Europees, la de la dreta què se’n va i la de l’esquerra que entra, i un recordatori d’un pasta poc digne on ens hi juguem molt. No ha oblidat les critiques contra Vidal Quadras, del qual ha dit què sempre fa política contra Catalunya i el seu Parlament, posant exemples com els recursos de l’Estatut  o la LEC.

 

En definitiva preparen un altra campanya indigne, a l’estil de si tu no hi vas, ells es queden, de gran èxit a les eleccions espanyoles. Molt trist utilitzar aquest recurs de la por a un altra partit que des del seu espanyolisme ranci es mostra tal com es, i amagar la falta de propostes concretes, amb aquests fets tant miserables.

 

A la seva candidata, li recordaria que el partit que representa sempre fa política contra Catalunya, i que els seus diputats a Madrid molts cops contradiuen el que han votat al Parlament, en un exercici d’esquizofrènia què sempre perjudica el mateix.  Sense anar mes lluny, en les resolucions del Debat del Estado de la Nacion, els seus diputats van votar com fan sempre al costat del PSOE coses, com en contra d’una resolució sobre finançament autonòmic què prèviament havien donat suport al Parlament, i a favor de la presentada pel PSOE molt inconcreta, i que no marcava ni els terminis, també en contra d’una proposta per la participació de la Generalitat en la gestió de l’aeroport del Prat, què en el seu dia van validar al Parlament, així com en contra de canviar les matrícules dels vehicles per portar el distintiu territorial CAT.

 

Aquests exemples indiquen ben clar el seu compromís amb Catalunya, on mantenen el poder gracies sobretot a la submissió absoluta d’ERC, què més enllà d’alguna proclama buida de contingut, segueix permetent que aquesta sucursal de Zapatero desenvolupi el seu projecte a Catalunya.

 

La demagògia del cartell es clara, els dos son iguals, i quan convé com en el cas del País Basc uneixen les seves forces sense cap pudor, si es tracta de decidir quina Europa vull, evidentment no es la seva, ja què no ens afavoreix amb res.  La utilització de líders de dretes, molts d’ells retirats ja es delirant, i no desmereixen en res líders suposadament d’esquerres com Blair o Zapatero, què també volen canviar el món, evidentment cap a pitjor.

 

Respecte a la critica al xenòfob i profundament racista contra tot el que fa olor a català, Vidal Quadras, i la seva política contra el Parlament, nomes amb els exemples abans esmentats, sobren les paraules per veure que el PSOE-C es molt pitjor.

 

En definitiva, esperem que la societat catalana atorgui el mínim suport a aquests dos partits espanyols, què faran tot perquè  Catalunya  no aixequi cap amb les mateixes armes, i jugant amb aquesta demagògia absoluta què francament fa pena.

 

 


 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.