ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

PROFESSOR DE LA FUENTE O IMPOSTOR DE LA FUENTE

La nova tècnica de Comptes Territorialitzats inventada pel Professor De la Fuente per públicar les balances fiscals de l’Estat espanyol totalment amanides i manipulades es un nou escàndol, de fet nomes cal veure els annexos de l’informe on textualment podeu veure que s’han fet “un poco a ojo” literalment i obviant els metòdes reconeguts internacinalment. En definitiva una nova burla i caricatura d’un Estat que ha perdut qualsevol engruna de credibilitat.

Aquest personatge proper a Ciudadanos i contractat moltes vegada per la Fundació FAES de l’expresident espanyol Aznar, ha elaborat i inventat una nova mentida, i gairebé ens vol fer creure que Catalunya roba a Espanya. De fet l’espoli fiscal presentat per la Generalitat entorn als 16 mil milions d’euros i calculat pel metode usual en aquests casos i validat per la majoria d’economistes de prestigi, ara trobarà una gran mentida que manipularà unes xifres que curiosament van a la meitat, i sense cap conseqüència en forma de dimissions o directament delicte.

De fet des d’alguns sectors encara es carrega contra el Govern català per les retalladles obviant totalment aquestes xifres escandaloses, que en el cas de les presentades avui ens reconeix el maltractament, però com que es menys que el presentat per Catalunya ja ens hauria d’estar be. O sigui contents per rebre un robatori menor, però robatori. Un cinisme sense precedents.

Es curiós que admeten que hi sortim perdent 1133 euros per català a l’any i es queden tant amples. Tanmateix amagar el càlcul amb el mètode monetari es senzillament fer trampes ja que es reconegut com el més objectiu i transparent i que augmentaria la xifra a 2100 euros per catala a l’any.. De fet els seus comptes son una barreja inventada per arribar a unes conclusions premeditades.

Ens presenta Madrid com la més perjudicada, i per exemple ens comptabilitza com inversión al territori, les inversions al Museu del Prado per posar un exemple, cosa que seria un engany descomunal.
De totes maneres, si Madrid es tant perjudicada, caldrà pensar en demanar la seva independencia per no veure els seus ciutadans tant escanyats, es un tema de solidaritat, veure per creure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.