ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

PRESSIÓ DESCONTROLADA

Aquesta enquesta del CEO, així com d’altres que han anat sortint, nomes fan que confirmar una alta participació en un Referèndum acordat o no, i una clara victória del SI en el mateix, en part per la negació de gent del NO a validar amb la seva participació el mateix.

Aquests fets, han fet anunciar noves mesures de coacció al Govern Català, en forma de demanar certificats de despesa setmanals amb l’amenaça de retirar el FLA, i noves amenaces contra els funcionaris, en aquests casos els interventors que signen les despeses i que han demanat amb noms abans de demà. Acusacions de malbaratar fons públics amb el referèndum i fins hi tot per boca del Virrei Millo, amb inhabilitació del President escollit, presa del càrrec i eleccions autonòmiques per impedir el referèndum.

Un reguitzell de mentides que nomes busquen la confussió i la marxa enrere del Govern català i per afegit del mateix poble català.

De fet, les declaracions del Delegat del Govern son greus, en la mesura que son una gran mentida, ja que el President català nomes el pot escollir el Parlament i aquest es l’única persona que te potestat per convocar unes eleccions. No ho pot fer el Govern espanyol ni cap altre organisme. Per tant no cal caure amb el ridícul o el descredit per simple negació a fer política o per negar la mateixa democràcia que reclama el poble de Catalunya.

Pel que fa a les acusacions de malbaratar diner públic amb el referèndum, caldria explicar que el diner públic, evidentment apart de garantir i millorar els serveis i benestar dels ciutadans també es validat pel contracte electoral i els seus objectius que crec van ser molt clars. Per altra banda voler donar lliçons aquells que no compleixen amb les inversions pressupostades, els que rescaten els bancs, o els que fan trens en llocs on no hi ha passatgers per posar uns quants exemples, es bastant increible.

De fet aquells que s’omplen la boca de la pressió als funcionaris, resulta que inclus ja demanen noms i cognoms dels responsables, suposo que això no ho deuen considerar pressió. Crec que la Generalitat no te que donar cap nom i amb el FLA cal explicar que apart que sons els nostres diners amb forma de crèdit i amb interessos, no es cap regal. Van directament a pagar les factures dels proveidors sense passar per la Generalitat, per tant l’amenaça es falsa i cal explicar-ho.

En definitiva, quan no hi ha arguments per la dependència, i quan no es vol respectar la democràcia, ni la sobirania popular arribem a un absurd que ja no s’aguanta per enlloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.