ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

PRESA DE PEL SENSE COMPLEXOS

A les alçades del procés on ens trobem, costa de creure segons que, i apart costa de veure el profit que en poden treure o les repercussions que pot gaudir.

Em refereixo per exemple a l’anunci d’en Miquel Iceta de donar suport al Govern per acordar amb l’Estat una nova Consulta sempre que evidentment quan el TC ens negui la democràcia, acatem la seva ordre i deixem la societat catalana amb un pam de nas.

Francament es pot fer un estudi per politòlegs, de com es pot considerar precisament la societat que teòricament has de representar tant estùpida. Es a dir, un procés impecable durant tres anys, una petició d’acord amb l’Estat fins l’últim moment simplement per fer prevaldre la democràcia, i finalment una llei de consultes catalana per donar cobertura a la jornada electoral, pel simple fet que un Tribunal sense cap tipus de credibilitat i desobeint tot un Parlament i fins hi tot la mateixa Constitució ha de fer anar enrere. La genialitat es donar suport per buscar un altra consulta pels catalans com a moneda de canvi, nomes amb el detall de que precisament el que la societat reclama i vol decidir no ho pot fer, i com si fos un joc ens inventem una pregunta simplement per buscar una resposta que ningú ha demanat. Tot un desgavell i un absurd que deixa ben clar el nivell democràtic i també el nivell com a polític que un nou Estat no es pot permetre.

El mateix podríem dir del Sindicat ultradretà Manos Limpias, que tots sabem que hi ha al darrere volen presentar una querella contra la presidenta de l’ANC Carme Forcadell per incitar a la independència. Realment la partida es aprop de guanyar-se, encara ara no han entés que la societat es la que ho reclama i no una persona determinada, en el segon cas la podríen aturar, en el primer es impossible i ho saben perfectament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.