ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

MANUELA DE MADRE: LA VISIÓ DEL PSOE-C

Sense categoria

Aquesta persona rellevant en la cúpula socialista, ens ha ofert unes declaracions per fer-nos veure la seva opinió de la revisió del pacte d’Entesa, i del candidats a les Eleccions Europees què tenen molt a veure amb el tarannà d’aquest partit.

Ens comenta què el que ha interferit amb el pacte de govern de les tres formacions es la crisi econòmica, i què s’ha de fer abans de final de març encara que no hi hagi nou sistema financer, i amb criteris de politiques socials per ajudar a la gent que ho passa pitjor. D’altra banda critica el nomenament de Tremosa per part de CIU a les Eleccions Europees, ja què l’ha escollit amb clau catalana, i devalua la institució de la Unió i que no diu molt a favor seu haver votat en contra de la Constitució Europea.

 

Se’ns dubte ens parla de revisió nomes per l’efecte crisi i tot en clau de política social, però evidentment no ens parla de la política nacional que sembla haver oblidat, i què aquest govern no en vol sentir parlar.  Li recordaria que el seu partit va dilapidar la única arma de pressió al govern espanyol votant els Pressupostos generals, i què ara la falsa negociació sobre la proposta Solbes, i no sobre l’Estatut, què pel que sembla no li mereix massa respecte, s’intueix una nova presa de pel a Catalunya, no ens parla del desenvolupament i traspassos en 2 anys i mig de la llei orgànica, i que temes claus per la transformació i progrés del territori com l’aeroport, els trens de rodalies o la inversió en 7 anys per infraestructures, encara no s’han complert cap any, la tercera hora de castellà que redueix encara mes les opcions del català o la llei de consultes populars que pot obrir la porta de la veu del poble aturada principalment per la incomoditat del seu grup en aquest afer.

 

Aquests i mil exemples més, son obviats per De Madre què deu considerar que el procés autonòmic es de llarg recorregut, i què no cal buscar cap alternativa més que acabar sent una regió mes de les Espanyes, però seguint el decàleg del seu partit, tot es la crisi econòmica, i el món s’acaba amb la política social que ves per on mai va lligada amb la nacional.

 

Respecte les critiques a Tremosa pel seu No a la Constitució Europea,  evidentment aquest tractat fet nomes pels Estats actuals, com el seu que es Espanya, es comprensible que els què creiem que aspirem a ser-ne un mes entre aquests no els consideri dintre el seu imaginari.

 

Crec què ha de respectar i comprendre que els seus sentiments nacionals no son compartits per molts catalans, i què en el cas del continent volem formar part d’aquesta Europa, però amb veu pròpia i defensant els nostres interessos, cosa que el seu partit evidentment no farà, ja que te uns altres interessos que defensar en primer lloc, i algú que no vagi per aquest camí els molesta profundament.  Això no ha fet mes que començar, i crec què moltes coses mes li molestaran en un futur molt proper.

  1. D’antuvi consti que no sóc convergent.
    Però qui és Manuela de Madre per parlar de’n Tremosa ?
    De Madre ha viscut tota la vida gràcies al vot ètnic i identitari de l’àrea metropolitana, no té estudis ben just té els bàsics, en canvi Tremosa té un currículum impressionant, si fossim un país seriós i demòcrata De Madre estaria directament desautoritzada, però Manuela disposa de tot l’aparell mediàtic sociata i els aparells de l’estat al seu servei.
    Manuela de Madre serà una bona persona, o no, ho desconec, però ella com Corbacho, Montilla, i Zaragoza són gent sense estudis ni preparació acadèmica (molt llestos però), i han viscut tota la vida (i molt bé) gràcies a la immigració, al vot ètnic i identitari, i acrític de l’àrea metropolitana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.