ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA REUNIÓ DE LA VERGONYA

Justament aquells que tant pregonen mantenir la dignitat del Parlament, avui i en la persona del President fan un acte que denota el nivell de dignitat de la institució, en poques paraules, cap. La reunió Sanchez-Aragonès fa vergonya aliena i es una presa de pel que el poble de Catalunya no es mereix.

El dia desprès que el PSOE votes contrariament a totes les propostes dels partits independentistes en el marc del Congreso a Madrid, i Catalunya no fos tema en el Debat de Política General, avui tenim la reunió de cara a la galeria. De fet des de Barcelona ens diuen que tenen poques expectatives. Volen certificar la descongelació de les relacions suspeses pel Catalangate que ha quedat sense resoldre.

De fet la reivindicació independentista, teoricament objectiu de la Taula de diàleg, com deia abans, ahir van quedar eliminades de les preocupacions de l’Estat, i tot es redueix a recuperar els vots a Madrid d’Esquerra com fins ara. La portaveu del Govern ens diu que les expectatives son poques amb una reunió de fons i no de concrecions, per poder contrasta de primera mà la real voluntat de Sanchez per resoldre el conflicte polític. De debo que no li cau la cara de vergonya dient aquest arguments, no han vist quina es la voluntat des del 2017 dels Governs espanyols, no en tenen prou amb els fets que ha donat Sanchez amb aquest Govern socialista, no en tenen prou amb la repressió existent, no en tenen prou amb les decisions judicials dignes de qualevol Dictadura contra els nostres representants i institucions, no en tenen prou ahir quan van tombar totes les iniciatives independentistes, algunes d’elles objectius clars de la teorica Taula i com han deixat en res la reclamació independentista. Ja n’hi ha prou d’aquest insult constant a la població catalana.

El darrer escàndol amb l’espionatge a polítics catalans sense resoldre, ni assumir cap responsabilitat, va ser en boca del Govern català motiu de congelació de relacions, ara pregunto quin canvi hi ha hagut per acostar relacions deixant aquest fet en un calaix.

En política, diuen que es pot fer tot, menys el ridícul, i el nostre Govern ha superat totes les expectatives de baixesa moral i falta de respecte a la ciutadania. La reunió d’avui es un nou fake que Catalunya no es mereix.

Han deixat de representar a la gent, o potser mai ho han fet, i nomes es representen ells mateixos i les seves organitzacions. La ciutadania ha de pensar en castigar aquesta manera de fer, i de moment el vot encara es un arma per utilitzar.

La reunió de la vergonya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.