ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

LA MENTIDA DESFERMADA

Escoltant aquests darrers dies els líders espanyols, arribes a la conclusió de que tot esta escrit, dirigit i executat obviant qualsevol indici de realitat.

Hi ha dos exemples clarificadors, en Pablo Casado, el lider popular que insisteix en la persecució pels carrers, a les aules i en qualsevol lloc a les persones que no son independentistes i denuncia una vulneració a Catalunya pràcticament dels drets humans en nom del supremacisme que deu coneixer molt be, ja que el practica perfectament.

Al mateix temps la Ministra Carmen Calvo per justificar negar el dret d’autodeterminació del poble català, ens diu com sempre que no existeix i arriba a dir dos cops en una mateixa entrevista que a Escòcia no hi va haver cap referèndum pactat, en un exercici de mesquinesa i cinisme sense límits.

Això fa entendre que seguir per la via del diàleg, la llei, els drets humans i la lògica més elemental amb un Estat que simplement ignora la democràcia i la realitat del seu voltant en benefici dels seus objectius es fer-nos trampes al solitari. Els nostres presos polítics han patit una farsa d’acusacions amb proves inexistents com tothom sap i ara patiran un judici on la sentència ja esta dictada fa temps, com també tots sabem. Alhora sabem que tant fa el que fem, mai dialogaran sobre els nostres drets i ho faran negant la realitat, han negat la violència del dia 1 d’octubre quan mig món es va posar les mans al cap, inventen una realitat de tensió als carrers per la nostra part, quan la seva extrema dreta va lliure atemorint pels mateixos, parla de priviegis als nostres presos amb total impunitat i es capaç de negar la història com el referèndum escoces per negar els nostres drets.

Un cop arribats aquí, la obediència cega del nostre Govern a tot el que ens manen de Madrid es incomprensible, fer el joc a tant miserable no te perdó, vendre fum incomprensible i faltar a la voluntat popular un fet greu. A Madrid donar el suport ara al PSOE i de moment parlar dels Pressupostos es ja una falta de respecte intolerable que crec algú ha de frenar i aquest nomes pot ser el poble.

No es pot seguir fent el joc a la mentida desfermada com si res hagués passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.