ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL CINISME DELS PRESSUPOSTOS

Ahir un cop més vam veure com Esquerra donava suport als pressupostos de Pedro Sanchez, aquest cop l’excusa no va ser el català i el seu blindatge fictici a l’escola o les quotes inexistents a les plataformes, ara li toca als 900 milions per infraestructures que son un altre fake.

Ara ja sabem que aquest traspàs venut a bombo i plateret per infraestructures relacionades amb els trens i carreteres, tant sols seria un 2% del deute ja crònic de l’Estat 45 mil milions amb aquesta materia amb Catalunya. Es a dir res extra. Tant sols servirà per executar obres ja molt endarrerides, però resulta que com ja s’ha dit entre 2013 i 2021 la mitjana d’execució espanyola ha estat d’un 63%, sent el darrer any tant sols un 35%, per tant un nou truc per l’opinió pública per aprovar uns pressupostos a canvi de res.

El mateix ja va succeir amb el blindatge del català i el famós 25 % que quedava frenat i ara reconegut pel Conseller com impossible d’aturar allà on ja s’aplica o en el mateix àmbit aquella meravella que posaria la nostra llengua dalt de tot a les plataformes televisives i que en realitat tampoc era cert per posar uns exemples.

Per si fos poc ara tocarà donar suport a la reconversió del delicte de sedició amb un de desordres agreujats que a la pràctica criminalitzarà les protestes com una mena de llei mordaça i pot afectar a molta més part de la societat, deixant les el·lits polítiques més protegides. Un altre tret al peu per guanyar rèdit polític autonòmic i per la lluita partidista de sempre deixant oblidada la societat que hauria de representar.

Dins de l’anomalia que suposa ser presents els nostres partits en unes institucions espanyoles que fa 5 anys van acabar amb un procés democràtic amb la violència i la repressió posterior, la col·laboració activa amb suposats beneficis que un cop i un altra nomes es demostren com a cortines de fum son censurables i miserables.

Nul respecte a la ciutadania, i una nova presa de pel, ajudar a governar al botxí no es normal ni ho hauria de ser, i nomes els interessos de partit son l’explicació, però això deien que anava de democràcia i de defensa de l’autodeterminació cosa que ja veiem que ha quedat arraconada en un calaix per sempre més.

Es el cinisme dels pressupostos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.