ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CADA COP HO TENEN MÉS CLAR

General
El nou logotip de l’Institut Geogràfic espanyol dona una idea molt clara de la percepció que tenen des de l’Estat, i nosaltres com es pot veure ja no hi som, de fet apart del tema aportar diners, no ens hi han considerat mai, però ara ja es va fent realitat a les seves ments. No es la primavera àrab, però es un aire fresc de democràcia que també arriba a Europa, i en aquest cas amb les úniques armes de les urnes com a testimoni, com ha de ser.

Es molt simptomàtic  que el perímetre de la Península Ibèrica exclou Portugal com Estat plenament consolidat, però també Catalunya. No se sap si son dèries del dissenyador o realisme, però aquest organisme depenent del Ministeri de Foment ho te clar.

Per altra banda cal dir,que l’assassinat  de la Presidenta Popular de la Diputació de Lleó, evidentment condemnable com qualsevol altre acció violenta, i en aquest cas amb un resultat fatal, ja ha estat aprofitat per la mateixa fauna periodística que dia si i dia també ataca amb mentides el procés català i dibuixa un escenari gairebé belic a les nostres terres. Com deia una ultra, anomenada periodista Isabel Sansebastian ja ha dit que  no es una venjança, sinó una vinculació amb el càrrec, i que prenguin nota els que defensen els escratxes personals..

En la línia del millor Pere Navarro i la seva farsa sobre l’agressió rebuda per una senyora de 63 anys que sembla no el va arribar ni a tocar, però n’hi va haver prou per escampar per tots els mitjans la culpa a la crispació que es viu a Catalunya. Tot plegat molt lamentable.

Aquests personatges nefastos com a periodistes i al servei d’una idea única sense cap criteri que l’avali com la Sansebastian, apart de fer mal a la professió que diu ostenta, generen odi i violència del no res, que suposo deu ser la seva intenció al acusar o deixar anar acusacions a la lleugera amb conclusions sense cap fet palpable que les avali.

Aprofitar els morts ja demostra quin tipus de persones son, però no descarto que trobi alguna vinculació amb el procés sobiranista que ningú encara no ha vist i surti a la llum pública, segur que els escrúpols per vendre l’exclusiva no en faltaran.

En definitiva, clar rebuig a la violència, i també als que la generen. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.