ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ALGUNS SON MÉS IGUALS QUE ELS ALTRES

Sense categoria
Es curiós veure com el que per alguns es digne de portar a la justícia, i la malifeta més  malèvola del món, per altres es un fet normal, o el que per alguns es un fet normal durant 7 anys, ara es un record dolent del passat i mai desitjat, parlo de l’espot de Ciudadanos, i la utilització d’un menor despullat, i  el rebuig al tripartit per part del President Montilla, deixant-lo en un gran servei del passat que sembla no convé repetir.

Efectivament, la segona campanya electoral de Ciudadanos, es similar a la primera, on recordo el candidat Albert Rivera sortia despullat, però ara hi ha diversa gent despullada acompanyant el candidat, i demanant acabar amb les imposicions catalanistes, el típic discurs xenòfob d’aquest partit, amb la curiositat que un menor d’edat de raça blanca també camina completament despullat a l’anunci. Caldria pensar en la campanya per les seleccions catalanes, on uns nens amb samarreta vermella no deixaven jugar uns altres, i finalment tots es treien la samarreta, i que simplement per constatar una realitat va ser retirat per les demandes d’aquests partits nacionalistes espanyols, per utilització de menors.  Per altra banda el President Montilla renega del tripartit, i el dona per enterrat amb un eslògan que posa “punt i apart”, i on donen a entendre que encara que els socis sumin no el reeditaran. Aposten per un executiu monocolor del seu partit, ja que creuen que així mantindran la coherència, i no volen sacrificar els seus principis. Defensen un govern amb catalanisme social i recuperar el creixement econòmic, i la cohesió social defensant Catalunya, i al mateix temps bastint ponts amb Espanya.
Realment les demandes judicials de PP i Ciudadanos contra la Plataforma per les seleccions catalanes, per fer veure la realitat que practica l’estat espanyol amb les seleccions esportives, amb una persecució de tot el que no sigui la roja per decret, en aquest cas a partir de la visió més tendre i natural d’uns nens que juguen simplement a futbol, i fer veure el racisme, i persecució de la situació, va ser retirat entre insults i rius de tinta, però mira per on el nen despullat a l’espot de Ciudadanos, que també deu reclamar aquestes imposicions imaginaries d’aquest ultres espanyols, no son motiu de la seva retirada, i tot s’hi val.  Crec que es una burla a la ciutadania,  que sempre hagin de pagar els mateixos per qualsevol cosa.  La democràcia ens diu que tots som iguals davant la llei, però això es veu que no es així, alguns son més iguals que altres, i quan es tracta de malbaratar qualsevol iniciativa que es surti del pensament únic i impositiu espanyol, la cosa canvia.
El president menysprea 7 anys de govern, que hauria de recordar que si no es pels seus socis no hauria estat en el lloc de poder, i fruit de la seva major experiència com a partit, i la fam dels seus socis fent el que més s’assembla a les seves politiques en solitari. La mentida mai es bona consellera, i dir que si sumen no reeditaran, saben perfectament que simplement no es veritat, perquè ja s’ha vist dos cops, i no hi ha motius per pensar que es podria tornar a repetir una tercera, oblidant totes aquestes condicions que ara amb la boca gran pregonen tots els partits, però que curiosament, i saben els resultats s’obliden ràpidament el dia següent de les eleccions. Diuen que volen recuperar l’economia defensant Catalunya, però bastint ponts amb Espanya.  Un altra mentida, mai han defensat Catalunya, que els hi preguntin als 25 diputats de Madrid, i per altra banda el creixement econòmic català convivint amb l’espoli financer espanyol es inviable, i ells no el volen reconèixer, i a més s’omplen la boca de la solidaritat, que en els nostre cas es robatori de per vida sense dret a replica.
En definitiva, alguns son més iguals que altres, i la població ho hauria de castigar el 28 de novembre.
 
  1. La prova és que el PSOE de Zapatero ha governat la primera legislatura amb acords puntuals amb ERC i Inciativa al congrés espanyol i la segon amb altres formacions com CiU o PNB-CC.

    Per això mateixa ERC i els seus socis de govern no necessiten desgastar-se més reeditan un govern tripartit a Catalunya, amb una investidura d’un govern PSOE-PSC amb Iniciativa, amb acords puntuals de legislatura com ara governa el PSOE al congrés espanyol es suficient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.