LA VERGONYA DE L’EUROCAMBRA

Ahir VOX va poder fer el seu acte a l’Eurocambra amb tots els consentiments, i això es preocupant i denota de que parlem quan es mencionen els valors i l’esperit democràtic que teoricament defensa l’espai.

Efectivament, Ortega Smith i els seus acompanyants van passejar el seu racisme, xenofòbia i feixisme per una institució que hauria de ser molt allunyada d’aquests postulats miserables que no haurien de poder compartir espai en cap institució democràtica.

Aquest acte va servir per tornar a rebaixar la democràcia al no res, insultar Catalunya i els catalans, i amb paraules més gruixudes al President Puigdemont com a covard colpista i al moviment independentista com a fals i fascinerós. De fet els va sobra temps per ser indiscrets, ja que una camara davant la desaprovació d’un parlamentari present va captar com es deien “entre tu y yo le pegamos”. Aquest es el nivell d’aquesta colla.

De fet Tajani, el President de l’Eurocambra deu estar orgulló de vetar la Conferència del President Català per raons de seguretat deia i ara autoritzar que un partit com aquest escampi la seva propaganda feixista per la sala com si res. Aquesta es la deriva que ha arribat a Europa. Una cosa es ser un club d’Estats que protegeixen els seus interessos i l’altra donar cobertura a segons que i vetar el que no interessa deixant els valors amb un sac trencat per sempre més.

El que veiem a l’Estat podria ser semblant, i dia rere dia veiem com se’ns ven que la importància de la gent es zero i l’important es la llei al preu que costi. Relats inventats i personatges miserables que es contradiuen constantment i no poden demostrar el que no va passar. Ahir la Secretaria Judicial volent acusar la Presidenta Forcadell, va passar del segur que la vaig escoltar a jo no he dit això, en una nova prova de la deriva que portem. Una jornada com el 20 S on la por la va envair, ja que la violència era palpable i mentrestant a fora, música, comerços oberts i la gent assistint al Teatre de darrera la Conselleria per on finalment va sortir la testimoni. Tot molt de rebel·lió vaja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*