ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

DRETS HUMANS I ESPOLI CONTINUAT

Sense categoria

La ministra Pastor ho te molt clar, i Foment te previst allargar les concessions als peatges de les autopistes catalanes per equilibrar la situació de fallida dels peatges de les autopistes de Madrid, naturalment ABERTIS i La Caixa ho veuen amb bons ulls, i un cop més ens tocarà pagar com sempre, i ser víctimes de la discriminació continuada a la que estem sotmesos. Per altra banda, Convivència Cívica i davant les sentencies pel català, considera que la immersió lingüística vulnera els drets humans, i segueix la seva paranoia mental per veure qui la diu més grossa.

Efectivament, Foment te previst allargar la concessió catalana, com a mesura de reequilibri de les concessionàries madrilenyes en fallida, per la baixada de la demanda, per tant les més rendibles, que curiosament son les catalanes en pagaran les conseqüències. Abertis ja ha vist el problema de Madrid, i per tant els catalans com sempre a pagar la festa. La Caixa i ACS ja es freguen les mans per recaptar més diners, concretament l’AP7 ja ha viscut varies prorrogues, acabava el 1998 i 2005 segons els trams, i amb excuses de mal pagador ara acaben entre el 2019 i 2021, per tant ara tornar ampliar terminis als que hem estat pagant una infraestructura plenament amortitzada, es francament inaudit. Per altra banda Convivència Cívica considera que es furta al castellà el seu caràcter de llengua cooficial a Catalunya, i presentarà recurs davant el Suprem, defensant la llengua castellana com a vehicular a les escoles catalanes, i avisant que es vulnera l’Estatut, la Constitució, i atempta contra els Drets Humans i la Unesco, apart de vulnerar el principi d’igualtat de tots els espanyols, i la discriminació per raó de llengua.

Realment, quan l’Estat espanyol te un problema de caràcter econòmic te una solució que mai falla, que paguin els catalans, es posar un embolcall solidari a l’assumpte, per vendre allò de que entre tots ho farem tot, però el tots, la gallina dels ous d’or, sempre es el mateix. La situació critica de les autopistes madrilenyes ara serà aprofitada per allargar les nostres concessions, i equilibrar beneficis a Abertis amb la participació de La Caixa i ACS, que sense cap rubor seguiran xuclant la sang a la població catalana amb unes infraestructures plenament amortitzades, però allargades sembla fins l’infinit, per seguir els beneficis milionaris, i eixugar possibles dèficits d’altres llocs, de fet l’exemple de l’AP7 posat es significatiu, i una vergonya per qualsevol economia, i de pas un insult per una població, que veu com per el simple fet de ser-ho, te unes obligacions que totes les altres no tenen, i a més sempre desfavorables. El manual de greuges te un nou capítol amb un volum cada vegada més gran i dens, com sempre els polítics de casa nostra fent la vista grossa, i sense posar el crit al cel.  Per altra banda, ara resulta que la nostra llengua vulnera absolutament totes les lleis, i fins hi tot atempta contra els drets humans, en una paranoia que ja passa de mida, una cosa es que aquesta entitat xenòfoba tingui com objectiu acabar amb la nostra llengua, i l’altre es presentar-la com l’eix de tots els mals mundials. Cada territori protegeix la seva llengua, de fet l’Estat espanyol te centenars de normatives per protegir el castellà, i es majoritari en la  gran majoria dels àmbits on la llengua pròpia i oficial a Catalunya, com es el català esta restringida. Un punt que permet la seva supervivència, i lloat per tota Europa com a factor de cohesió, i amb un aprenentatge de les dues llengües que assoleix els nivells previstos. No suposa cap problema, però aquests autèntics racistes i inadaptats, continuen la seva croada amb tot tipus d’insults, si volen veure com es traspassen als drets humans, potser que estudiïn molts capítols de la historia de l’Estat espanyol, i segur que en tindran una bona idea, i deixaran la seva dèria pel genocidi lingüístic sense cap fonament.

 

 

   
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.