BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

Arxiu de la categoria: video

VIDEO: LES NOCTURNES DE DIMECRES.

Per Joan Lladó

Per no fer tant llarga l’espera de les cròniques de l’escapada de la fira d’enguany i en no tenir altre material -segurament la colla, tret de la fira, no deu fer res més d’interessant-, us volem entretenir amb un molt ben treballat vídeo gravat, editat i produït per en Lucaloku que de forma molt ben resumida i sobretot, dinàmica, ens mostra el que són les sortides nocturnes de dimecres. Que en gaudiu!

(més…)

PRESENTACIÓ DEL “VIDEU” DEL MONTSEC 16.10.2014

 

image

Per Joan Lladó

Dijous a la nit vam fer entrepà i la presentació del vídeo de la sortida d’estiu d’enguany a la Serra del Montsec en les dependències de la UEC de Mataró. Aprofitem per donar les gràcies a la institució muntanyenca per deixar-nos el local i mai tindrem prou paraules per agrair la feina d’edició que ha realitzat l’avi Gio.

(més…)

SERRA D’ESPADÀ, UN ALTRE MEDITERRANI. EL REPORTATGE

Per Adrià Triquell

Finalment després de múltiples i complexos problemes d’ agenda, vàrem aconseguir  quedar tots plegats per veure el muntatge audiovisual de la nostra sortida anual, enguany a la Serra d’ Espadà.  Després d’ alguns canvis, concretem la convocatòria a la UEC, amb sopar i cerveses Moritz incloses (agraïm per cert que la UEC ens cedís el local, fantàstic per aquest tipus de propòsits).

(més…)

PRESENTACIÓ DEL VÍDEO D’ANDORRA 23.12.2010

Per Joan Lladó

Dijous passat a la nit, després de fer l’entrepà al Casal, en Giovanni ens presentà al local de la UEC, el muntatge del vídeo del cap de setmana de la fira, de la Pasqua Florida, que enguany transcorregué per les valls d’Andorra. El tant esperat treball va tenir una molt bona acollida i el resultat de tantes hores esmerçades pel nostre estimat sicilià fou, com no podia ser d’una altra manera, sorprenent, divertit i molt gratificant.

(més…)

PRESENTACIÓ DEL VÍDEO DEL SOBRARBE 22.07.2009

Per Joan Lladó

El dimecres 22 de juliol es presentà a casa d’en Giovanni el vídeo de la sortida d’estiu d’enguany al Sobrarbe. Acompanyats amb unes cerveses ben fresques poguérem gaudir durant una hora dels records propers d’unes estones que tan de plaer ens aportaren.

Cal esmentar la tasca duta a terme per l’anfitrió per elaborar aquest vídeo i felicitar-lo pel treball ben fet.

Vegeu algunes imatges preses aquell dia. Cliqueu aquí.

 

CÀMERA SUR-TÊTE Ò FILMAR TOT PEDALEJANT 25.02.2007

Per Joan Lladó
Com aquell qui res, ha passat un altre diumenge. Tinc la sensació -potser ho fa l’escriure la crònica de cada sortida- que les setmanes són molt curtes. Com fer que s’allarguin, tots ho sabem: treballar una mica menys ò simplement, deixar de treballar. Com fer això darrer? Aquesta és la qüestió. Si algú de vosaltres en sap la fórmula, que no l’escampi. Deixant ara les il·lusions de banda, que precisament d’aquestes vivim, anem de cara a la nostra il·lusió més palpable: la bici.

(més…)