BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

Arxiu de la categoria: bisaura

SORTIDA REMEMBER A COLLFRED 04.07.2020

Per Joan Llimona

Crònica anacrònica de la sortida de bicicleta de carretera del dissabte quatre de juliol de 2020 amb les colles BTT Night Club i Bicicorriols.

Recorregut: Sant Pere de Torelló, Coll de Bracons, Sant Privat de Bas, Collfred, Ciuret, Vidrà, Santa Maria de Besora, Llaers, Sant Joan de les Abadesses, Coll de Santigosa, Coll de Canes, Vallfogona, Ripoll, Montesquiu, Torelló i Sant Pere de Torelló.

Després d’una organització que donava completa validesa a la teoria del caos, a les vuit ens trobem amb més cotxes que persones a l’aparcament de Sant Pere deTorelló.

(més…)

NOMÉS MITJA PERÒ SENSACIONAL VOLTA AL BISAURA 20.12.2009

Per Joan Lladó

En el dia que és considerat, segons les previsions metereològiques, el més fred de l’any, tres corriolaires ens aventurem a fer la gran volta al Bisaura partint de Montesquiu. I és ben cert, tot baixant del cotxe just arribats a la ribera del Ter, fa un fred que pela. Tot és blanc de la rosada. Bassiots, bassals, basses, rierots, rieres, sèquies, fonts, rius i torrenteres, tots són presa del fred. La immobilitat és total. Mentre preparem els estris, ens escalfen tèbiament els primers raigs de sol i reconforta de veure el fum de les xemeneies en un moviment lent, estàtic, somnolent.

(més…)