BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

Arxiu de la categoria: matagalls

NOCTURNA AMB ESQUÍS AL MATAGALLS 13.01.2009

Per Giovanni Leonardi

Com que l’ amic Sergi encara avui no ha fet arribar a “la Redacció” l’article que havia promès escriure, em veig obligat a fer-ho jo, donat que no es pot deixar fora del bloc aquesta sortida d’esquí de muntanya, per ser sens dubte mereixedora d’ un seu propi espai per ser força diferent de les demés.

(més…)

ESQUIAR A CASA: EL MATAGALLS 11.01.2009

Per Joan Lladó

L’onada de fred, aigua i neu que ha patit i està patint tot el continent, agravat per la crisi del gas entre Rússia i Ucraïna, i que afecta alguns països de l’est, particularment per a nosaltres és tot el contrari: la quantitat de neu caiguda al Pirineu i sobretot a les serralades més baixes i costaneres, l’ha convertit en un gaudi per a una minoria i en una profitosa reserva d’aigua per al bé comú.

(més…)

FORA COMARCA. VILADRAU-MATAGALLS 22.07.2007

Per Joan Lladó

Hi havia la previsió, en principi, d’anar a voltar per la Serra Cavallera, però per una qüestió d’agenda i horari, vam haver de canviar els plans: anar al Montseny per poder ser a dinar a casa. Així és que ens plantem a les sis a la Plaça. En som cinc i ens encabim tots plegats i bicis a la furgo.

(més…)