ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

SENSE POR

Aquestes imatges son de la Manifestació del passat diumenge i que per suposat han i seran amagades als mitjans de l’Estat espanyol, de la mateixa manera que ens diuen que la violència el dia del Referèndum no va existir o que utilitzem nens a les manifestacions com escuts humans.

Al mateix temps veiem com el portaveu del Govern espanyol Pablo Casado parla sense rubor de colpistes en referència al Govern català i compara la fi del President Companys, afusellat amb en Puigdemont si segueix per la mateixa via.

Son dos exemples recents que evidentment no es poden generalitzar amb la bona gent, que n’hi ha. Tanmateix marquen el camí que ens espera i el tracte que donen al nostre conflicte democràtic. Davant això no hi pot haver por. Avui cal implementar el resultat clar del referèndum. S’ha de refermar i donar-li forma, segurament pot ser a la eslovena, declarant la nostra independència i donar un marge per la mediació amb l’Estat abans no sigui definitiva, però cal per dignitat com a poble donar sortida al nostre cami fermament i amb intel·ligència per arribar fins al final.

Sens por.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.