ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

PERDENT EL RELAT

La presentació d’Anna Gabriel davant Llarena i la repetició del judici dels sindics, son clars exemples de la repressió judicial a l’independentisme i del blanqueig del conflicte per la nostra part col·laborant amb els objectius de l’Estat amb Catalunya.

Realment l’Estat amb la col·laboració activa dels nostres partits, que cada cop es veu més clar que el procés cap a la independència, simplement era obligat per la societat, i una manera de sobreviure políticament sense cap intenció d’anar més enllà, com deia ha visibilitzat el relat de que es un tema acabat i sense cap conflicte existent. De fet tornar a repetir el judici els sindics es un esperpent que nomes amb Estats tant poc democràtics com Espanya podria passar i es fruit d’aquest afany de venjança sobre un conflicte amagat però que saben ha existit i ha estat la més gran amenaça pels seus interessos. Alhora que la repressió de portes endins va fent la seva feina sense aturador.

Amb tot el respecte personal per l’Anna Gabriel, el seu gest com en el que el seu dia va fer Meritxell Serret es perjudicial pel nostre procés cap a la independència, de fet dona força al relat espanyol de que no hi ha problema, que s’acata l’autoritat espanyola que teoricament no s’havia reconegut amb la solució de l’exili per fugir d’ella i donar força a la idea que fora les nostres fronteres, que la lluita i el problema dins el cor d’Europa segueix ben viu. De fet a l’Estat nomes els cal silenciar l’exili per donar el problema per acabat, i amb la renúncia a aquests objectius no dona sentit a l’exili, reforça el relat espanyol i dona per finiquitada la suposada desobediència.

Que els exiliats tornin i deixin sols al President Puigdemont, Toni Comin i Clara Ponsatí es l’objectiu, i el més trist de tot deixant apart el pla personal es malbaratar aquest capital i aquest relat assumit a Europa i que ara esta canviant a marxes forçades, no tant sols per la tàctica de l’Estat, apart per descobrir la nostra feblesa i contradiccions que ens deixen en mal lloc i amb nul·la credibilitat.

Perdent el relat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.