ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

NO ENS ENGANYAREU

Escoltem Jessica Albiach, la líder de Catalunya en Comú Podem com ens diu que parlar d’unilateralitat es donar per morta la via del diàleg. Al mateix temps Rufian ens diu que sigui quin sigui l’acord s’ha de votar en una consulta pels catalans. Dues idees que donen vida amb aquest engany que sembla no es pot denunciar

Efectivament, Albiach, d’aquell partit que te tants principis com tota la resta i ens diu que la unilateralitat ja va fracassar, igual que el Govern independentista que voldria progressista. Rufian pel seu costat contempla que l’acord PSOE i ERC en forma de consulta s’ha de poder celebrar encara que no sigui d’autodeterminació i ells hi donaran suport, davant el dubte, democràcia ens diu.

Pel que fa a la líder de Podem, sembla que ens vulgui esborrar la historia, si la unilateralitat ha estat la via, es per culpa d’un Estat, representant per un Goven on el seu partit hi es representat i en forma part que va utilizar la violencia i posteriorment la repressió per acabar amb la democracia, per res més. Una via no exclou l’altra. La via acordada es i será sempre la primera opció, però ens hauria de dir que a l’altre costat la porta sempre es tancada, que ens proposa llavors, mès enllà de marejar la perdiu amb Governs progressistes, com si la independencia no fos progresista, i ho pintes com una involució, per cert el que ella deu defensar amb els companys de viatge que han buscat a les institucions.

En Rufian, segueix a la seva, ara ens descobreix que l’acord podría no ser com exercir el dret a l’autodeterminació i si qualsevol altra cosa, que ell ho avalaria per donar el vot als ciutadans, suposo aquest cops sense policía darrera. Aquesta es la famosa taula que ens han venut. Jo creía que la part catalana en aquesta te dos objectius principals, el dret a l’autodeterminació i l’ammistia dels presos, res més, es veu que no que això tampoc era veritat i davant la imatge de la Taula parany, no hi ha res més. Si li sembla podem votar per més inversions a rodalies per exemple i tots contents.

Un engany que cada cop es veu més de grans proporcions i que no es correspon amb la realitat al carrer, no ens enganyeu més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.