ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

L?ORGASME VIRTUAL I MALICIOS DEL PSOE-C

Sense categoria

Aquestes ultimes hores podem veure fins on arriba la misèria que ens proposa la via autonomista, amb la nova burla del traspàs de trens regionals anunciat amb bombo i platerets, i per descomptat una bona foto per un plagi del traspàs de rodalies, o sigui fum sense cap tipus de vergonya, per altra banda tota aquesta Catalunya virtual que ens volen vendre, l’escenifiquen amb el nou vídeo de campanya socialista, on una jove votant amb la papereta d’aquest partit, simula un orgasme de plaer, suposo innocent, fruit de la ignorància amb una garantia de progrés ja caducada, o maliciós per tornar a enfonsar Catalunya en el pou on es troba instal·lada.

La comissió mixta estat-Generalitat, el nom ja fa veure que no es pot tractar de res seriós, s’ha reunit durant vint minuts per anunciar el traspàs de trens regionals a partir de l’1 de gener del 2011, i en plena campanya electoral. Aquesta nova burla a la societat catalana, consisteix en la transferència de la fixació d’horaris, tarifes i inspecció, mentrestant l’estat te les competències sobre el material, maquinaria i propietat, alhora es farà càrrec del dèficit calculat pel 2011, o sigui ni trens,  ni vies, ni estacions, ni tampoc els trens més moderns AVANT. Per part socialista la número dos Montserrat Tura, ha preguntat en un míting que qui somiava amb el traspàs de rodalies i regionals fa deu anys, i que ara ja son una realitat. Des de Convergència ja s’ha qualificat com un mal traspàs, que intentaran renegociar si arriben al govern. Per la seva banda les joventuts socialistes intenten pujar de to aquesta campanya gris amb el lema votar es un plaer, i una jove socialista que es disposa a emetre el seu vot el dia 28, entre esbufecs i gemecs propis d’un orgasme.

 

Aquest nou traspàs anunciat per una comissió mixta, que simplement es una concessió de l’estat a Catalunya, ja que com va deixar ben clar el TC, el tracte bilateral es impossible, per tant que no ens enganyin.  Ho han fet amb vint minuts, cosa lògica, el temps per fer-se un fart de riure, les salutacions de rigor, i anunciar un nou traspàs virtual en aquesta nació virtual que ens volen vendre els socialistes catalans, a l’estil de Rodalies, la Generalitat tant sols podrà decidir sobre horaris i tarifes, i a partir del 2012 fer-se càrrec del dèficit d’aquest servei, tot un negoci rodó que fa caure la cara de vergonya, i on afirmacions com les de la Tura, lloant la valentia d’aquests fets, donen idea del nivell de cinisme existent per aquestes latituds. Temps enrere era la negació a les nostres competències, i ara es la nova moda del traspàs virtual, que ens pren suposo a tota la societat catalana per imbecils, i ens vol vendre fum a preu d’or. La segona part es allò que se’n diu l’ètica, i que en plena campanya electoral no ho es negociar cap millora per intentar beneficiar-se d’ella, i no esperar un cop passades les eleccions. Per altra banda la grisor de la campanya es fa palesa amb aquest vídeo, on votar socialista es veu que produeix un plaer indescriptible, suposo que pels que volen aquesta Catalunya enfonsada en el pou de la mediocritat i la crisi financera més absoluta producte de l’espoli, deu ser un gran plaer, i dona joc al eslògan de la Catalunya de progrés, que amb set anys al govern ja veiem on ens ha portat.

 

Aquest es el joc que ens vol vendre aquest partit, i on la oposició amb tots els matisos que es vulguin vol seguir la partida, sense canviar les peces, i amb el mateix tauler de joc.  Crec que com diu l’eslògan de Reagrupament, ara sí, ara toca independència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.