ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

L’ABRAÇADA DE LA IL·LUSIÓ

thumb_474__4

Aquesta imatge produïda a l’acte amb motiu de l’aniversari de Vilaweb i amb la intervenció tant del President Mas com de David Fernàndez es la desitjada. Aquella que la ciutadania entén com normal, aquella que reflecteix la petició de la societat en forma d’independència per damunt de qualsevol altre parametre i molt per damunt de qualsevol persona o partit. Aquesta imatges es la que fa por a l’Estat espanyol, en definitiva es la imatge de dues persones intel·ligents i compromeses amb un procés de tots i per tots.

Realment és la metafora perfecte, on esperem veure algun dia en Oriol Junqueras i donar a la unitat un sentit de debó, i guanyar tota la credibilitat de que el projecte d’un nou estat és una realitat que supera qualsevol altra cosa, i sobretot que deixa el 27S amb un caràcter plebiscitari autèntic, per damunt de models de país diferents i donant el missatge de que des de la dreta a l’esquerra sumem per arribar a l’objectiu final. Alhora és totalment antagònic a un missatge que hem sentit aquests dies per exemple des de Podem, ICV o Procés Constituent amb un odi a una persona, concretament el President i un partit irracional i que dona idea del vertader interés d’aquestes formacions, que res te a veure amb la revolució cap a la independència, i si una falsa revolució social que sense l’eix nacional es fum i mesquinesa al servei d’una autonòmia espanyola pels segles dels segles.

Ara més que mai cal claredat, i separar el gra de la palla. En David i Mas ho tenen molt clar. La independència no es d’esquerres ni de dretes, es de país, i aquí ens hi trobarem tots. Cal començar a denunciar aquests falsos missatges llençats per alguns i que tenen una única funció final, impedir la nostra llibertat, que curiosament es a les nostres mans. Els tentacles de l’Estat espanyol i el seu joc brut i també dels catalans que volen que tot continui igual i negar les evidències tenen moltes formes i aquesta excusa social per seguir lligats per sempre n’es una més. No caiguem en el parany. Nomes hi ha un canvi possible que ens pot portar a un nou model de més justícia social, i aquest es ser el futur nou Estat d’Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.