ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ELS “A POR ELLOS” AMB PREMI

El TSJC ha donat un termini màxim de 10 dies al Govern per reprendre la vacunació a policies i guàrdia civils i arribar a la mateixa proporció d’agents vacunats que els Mossos, en una nova decisió que segueix polititzant la salut a favor dels de sempre, esclar.

Ha estimat les reclamacions dels sindicats policials i fins hi tot demana un informe de la Conselleria per comprovar el seu compliment, considerant justificada la petició de vulneració del dret a la igualtat i la no discriminació ja que es segueix vacunant cossos d’emergències.

De fet Josep Maria Argimon, ha qualificat de ridícula la ordre judicial. Cal dir que la justificació es senzilla, no es discrimina mai per edat, gènere o creença, i molt menys per la seva professió. Es vacunen les persones que reben en una llista i en el cas dels servidors públics hi va haver una aturada ordenada pel Govern espanyol de la vacuna d’Astrazeneca que encara que amb desacord es va complir i va impedir seguir amb la vacunació d’aquests col·lectius. Ara s’haura de complir i endarrerir la vacunació de gent de 70 anys per poder complir la politització de les vacunes.

Cal dir, que aquesta nova cacicada d’un Estat corrupte, no es res més que la continuació de tot un seguit de decisions i mesures accentuades els darrers anys amb el consentiment i acceptació de la víctima, que un Estat corrupte i amb decadència utilitza a Catalunya. El sentit comú ens diria clarament que entenem que les persones grans de més risc fossin per davant d’altres col·lectius, i ara canviar aquest ordre per la deria nacionalista espanyola d’uns col·lectius que tots recordem especialment com a contribució a la societat catalana, va ser actuar com animals, i amb perdó pels animals utilitzant amb desmesura el seu monopoli de la violència contra la població indefensa indiscriminadament sense que això els hagi comportat cap tipus de investigació per part estatal. Evidentment no tots son així, però amb aquests fets poden veure que per una bona part dels catalans mai més seran benvinguts i molt menys perdonats. Ara pot ser que pugui haver algun mort més per la pandèmia en sectors de risc per posar-los amb el privilegi de passar per davant en la vacunació, i això tampoc te perdó.

En definitiva, el tracte colonial de les sentències judicials amb ciutadans de primera i de segona amb diferents drets continua, pel que fa a Catalunya, i el que encara és més trist, la total acceptació per part de la nostra classe dirigent incapaç d’aixecar la mà dient que fins aquí hem arribat.

Els “a por ellos” amb premi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.