ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL PSOE-C TAMBÉ ENS NEGA L?AEROPORT

General

En el Congres de Madrid, ERC ha presentat una proposició de llei per regular el traspàs de l’aeroport del Prat i els altres aeròdroms, amb la tàctica d’aquest partit de proposar coses sense sortir de la legalitat espanyola, i que sap positivament que sempre seran rebutjades, com ja han anunciat amb el seu vot negatiu PP i PSOE, evidentment amb els socialistes catalans inclosos.

Concretament s’ha sol·licitat un compromís mes èxplicit, i una data per canviar el vell model centralitzat a un totalment descentralitzat, com en la gran majoria d’estat europeus on els aeroports funcionen com empreses, i poden des de la proximitat gestionar segons els seus interessos, per fer créixer la seva economia sense lligams, i poder apostar pels vols internacionals, què precisament AENA mante reduïts per afavorir exclusivament a Madrid. La ministra Maleni ara eurodiputada, ja va presentar un maquillatge estil Zapatero per canviar un model que en el fons seguia sense canviar res, i amb la clau en mans de l’estat i presencia testimonial catalana.

 

El PP ja ha anunciat que no vol un canvi tant dràstic, ja que tot el que sigui alliberar la unitat de l’imperi sempre a favor d’uns i en contra d’altres no es de rebut, i per part del 25 diputats de la Chacon, Corbacho i companyia, el seu vot negatiu es amb l’excusa del compromís del govern espanyol de que a finals d’any el govern estatal anunciarà un nou model, i què el volen respectar, ja que pensen que es farà des de la responsabilitat i treball seriós.

 

Com ja he escrit altres cops, l’aeroport de Barcelona i el seu potencial podria ser un impuls econòmic per Catalunya de grans proporcions, però evidentment  l’Estat i el seu model caducat i centralista, tant sols permet el desenvolupament de Barajas i converteix el Prat en poc més que un pont aeri a la capital espanyola i línees de baix cost.  Es una d’aquelles promeses, com moltes altres amb Catalunya, què Zapatero no ha complert, i on el teu principal aliat, es converteix com sempre en el nostre pitjor enemic.

 

Esquerra segueix fent gestos de cara a la galeria demanant coses impossibles dins el tarannà espanyol, i què degut a la seva poca credibilitat ja no tenen gaire impacte.  Tanmateix el PSOE-C tampoc vol l’Aeroport a ple rendiment, i un cop més vota contra els interessos dels seus ciutadans sense importar-li gens, s’han convertit amb un tumor maligne que cal extirpar dels llocs de responsabilitat catalans per sempre més, i sobretot els seus votants naturals de l’àrea metropolitana han de sentir vergonya aliena d’haver donat ales a un partit que viu d’esquena a la realitat, i de cara a la seva tasca de mantenir l’estabilitat de Zapatero a Madrid per damunt de tot, i a costa de tots nosaltres amb companyia de les seves dues crosses.

 

S’ha de denunciar tota aquesta colla d’hipòcrites, i si s’arriba a fer una consulta popular amb ciutats com Hospitalet o Cornella per posar un parell d’exemples, estic convençut que s’endurien una sorpresa pel percentatge elevat de si, sense arribar als límits d’Arenys, però amb gent cansada de ser enganyada una vegada si i l’altre també.

  1. És difícil denúnciar al PSOE-c perquè dominen molts mitjans de comunicació i els seus periodistes, és allò que en dic el “negoci de l’unionisme”.
    Ja ho saps els seus tentacles arriben a les universtats, sidicats, mitjans de comunicació, corporacions i ens públics.
    Caldria enviar-los a la oposició des de la Generalitat fins el poble més del país, però ERC i CiU ara no son creibles, denúncien als sociates i es moren de ganes de pactar-hi.
    Pel que fa a ICV són una autèntica vergonya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.