ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CARTA OBERTA A JOAN FERRAN

Sense categoria

coses del psc
CARTA OBERTA A JOAN FERRAN  Desprès de la manifestació organitzada per la Plataforma pel Dret a decidir, i amb el suport de varis partits polítics, la conclusió com a participant que vaig arribar es què hi havia  un grapat de reivindicacions legitimes sobre les infraestructures, però un crit va dominar en tot moment el recorregut i aquest es INDEPENDÈNCIA.  Una reivindicació sincera i amb un referèndum democràtic a l’horitzó per referendar-lo. Un altre aspecte molt positiu es que PP, CIUDADANOS I PSC-PSOE evidentment no van secundar-lo, així com els dos sindicat majoritaris, posant el bloc nacionalista espanyol conjuntament i al seu lloc.Els intents barroers per part del PSC de desviar l’atenció previs a la manifestació no ha evitat la participació massiva segons les fonts entre 200000 i 700000 persones i les lectures posteriors de desconcert i dissimul han arribat a límits com el del dirigent Joan Ferran dient que cal arrencar la crosta nacionalista de TV3 I Catalunya Radio. Això es senzillament intolerable i mereixeria un toc d’atenció, ja que aquest senyor, un gran nacionalista espanyol amb un autoodi gran pel nostre fet diferencial no pot dir aquestes paraules quan fets com el cas de la periodista Peri Rossi a Cat. Radio o el nivell dels telenotícies de TV3 amb una pèrdua de referents catalans constants es evident.El que realment tem es que el seu partit apèndix del PSOE poc a poc esta quedant desemmascarat, i més proper al sector del PP que es el seu lloc en una Catalunya sobirana, com deia el lema “Catalunya ha dit prou” i tants equilibris i demagògia tard o d’hora s’acaben pagant i cadascú es situa al lloc que li pertoca sense cortines de fum per davant. 

  1. Ben vingut a la casa més gran de la llibertat que de moment hi ha.

    Per això mateix no crec que el Sr. Joan Ferran et contesti res. Si pogués, que de moment sense l’ajuda militar no pot, t’enviaria el Bolaño amb gabardina i tot.

  2. Al PSC-PSOE ens hem d’afanyar de portar-lo al fossar. Fa pudor. El senyor Ferran ha de dimitir immediatament. I nosaltres hauríem de fer cassolades davant les seus dels socialistes. Prou!

  3. Un dels èxits de la secta sociata del Baix Llobregat és fer desapareixer els catalanistes del psC i subtituir-los pels españolistes del psoE, tot i això voldría saber perqué els del psC s’amaguen i callen… per altra banda, Joan Ferran és l’equivalent a casa nostra d’Angel Acebes…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.