ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CONSTATACIONS

Escoltar les declaracions dels agents de la Gúardia Civil al Judici Farsa es com veure una pel·licula dolenta, però amb l’agreujant que persones innocents es juguen bona part de la seva vida. Alhora també es significatiu com el PNB ha retirat la seva candidatura conjunta a les Europees amb el PDCAT amb un clar triomf de l’anima autonomista d’aquest partit.

Efectivament, aquest relat de fantasia amb cares d’odi mai vistes pels agents policials i agressions que nomes viuen amb les seves ments ensinistrades fan de mal païr. Aquestes declaracions falses i els seus informes que ho corroboren no hi ha dubte que seran la base per justificar la condemna, ja que no hi ha res més. Per cert amb la indefensió absoluta de la defensa que veu com les proves gràfiques que desmuntarien immediatament les declaracions son negades sistemàticament.

Espero com a mínim que el Tribunal Europeu prengui nota de com son els judicis a Espanya, on la indefensio en aquest cas de l’acusat es equiparable a altres llocs que tenim amb ment com Estats totalment faltats de democràcia. Es indignant veure com els autèntics culpables de la violència amb els seus comandaments que hi va haver a Catalunya amb una actuació que seria condemnada i acusada en qualsevol Estat normal, aquí es la part acusadora. El seu odi i violència contra la societat evidentment no es pot perdonar mai, i la seva suposada autoritat deslegitimada per sempre, ja que cal recordar un cop més que la policia d’un Estat son funcionaris al servei de la societat i la seva seguretat i no poden ser mai forces de repressió.

Pel que fa al PNB, es constata com el seu esperit autonomista es el que mana i per tant no poden barrejar les seves sigles amb el President Puigdemont i les intencions sobiranistes de Junts per Catalunya. Ja vam veure la prova del cotó amb el President Urkullu i la seva mediació amb el conflicte, totalment ineficaç ja que ell era part i no concretament la de les aspiracions catalanes i si la de preservar els privilegis bascos a l’Estat gràcies en part a l’espoli sistemàtic a Catalunya. Ara segueix el seu camí que no passa per les aspiracions independentistes al País Basc.

Son constatacions que aquesta setmana es confirmen amb força.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.